Buycraft İnternetten Güvenli Vip Satma/Videolu Anlatım

Snowman16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba forum.minecraftturk.com kullanıcıları bugün sizlere buycraft adlı bir sistem tanıtıcam tabi videolu
Videoyu bizzat ben çektim.
Pek yazılı anlatımla filan uraşmıyacagım her şey videoda var genede sorunuz olursa bana yorum atarak aşşagıya ulaşabilirsiniz.
Kısaca bahsetmek gerekirse: Bu sistem sayesinde internetten kullanıcılarınıza vip satabilir
saniyesinde teslimini otomatik buycraft güvencesi ile yapabilirsiniz
ve aynı zamanda vipi aldıktan sonra oyunculara itemde verebilirsiniz
Vipin bitiş süresini 30 gün yaptıysanız mesela 30 gün sonra hangi komutu gircegini yazabilirsiniz
vipi aldıgında
ornegin: manuadd {name} vip
30 gün geçtikten sonra
örnegin: manuadd {name} default

Yazılı anlatım bu kadar videodan devam edelim :

Sizin için 1080p yükledim 1080p izleyin :D

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki onlar mobil ile ödeme yapınca o para paypalıma gelebilirmi ?

Snowman16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@cbg2002 bakın gateways bölümünde bir sürü ödeme şekli var mobil ödeme için tavsiyem paymentwall fakat ödemeyi 3 ay sonra banka aracılıgı ile yapıyorlar.

Snowman16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Leolutanis orda birden farklı ödeme alma şekilleri var ben videoda paypalı gösterdim paymentwall sisteminde hem mobil hem paypal hem banka ile ödeme alma var ödemeyi müşterinizden bu yollarla alıyo ödemeyi size 3 ay sonra veriyo ve tabi vergide alıyo aynı zamanda ödemeyi banka hesabınıza aktarıyor biraz sakat iş mobil ödeme ama 18+ bir kullanıcı iseniz sıkıntı yaşamazsınız.

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Leolutanis orda birden farklı ödeme alma şekilleri var ben videoda paypalı gösterdim paymentwall sisteminde hem mobil hem paypal hem banka ile ödeme alma var ödemeyi müşterinizden bu yollarla alıyo ödemeyi size 3 ay sonra veriyo ve tabi vergide alıyo aynı zamanda ödemeyi banka hesabınıza aktarıyor biraz sakat iş mobil ödeme ama 18+ bir kullanıcı iseniz sıkıntı yaşamazsınız.
Tam olarak anlamadım benim istediğim paypal ve mobil ile vip alabilsinler ama para paypalıma gitsin

Snowman16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
paymentwallda paypal sistemi yok bakın gateways bölümüne gelin web storede buycraftta orda bir sürü şey cıkacaktır hepsini deneyin mutlaka biri paypal ile geri ödeme yapar ama en güvenlisi paymentwall ve oda paypal geri ödeme yapmıyor sadece banka ödeme yapıyor.

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
paymentwallda paypal sistemi yok bakın gateways bölümüne gelin web storede buycraftta orda bir sürü şey cıkacaktır hepsini deneyin mutlaka biri paypal ile geri ödeme yapar ama en güvenlisi paymentwall ve oda paypal geri ödeme yapmıyor sadece banka ödeme yapıyor.
Paypalı MasterCard destekliyor buda bi çeşit banka MasterCard seçersek veririm acaba

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki öyle bir şey varmı ? Mobilden ödeme yapacaklar para paypalıma gelecek ?

Snowman16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@cbg2002 var bir tane buycraft destekliyo fakat oyuncular ürünü aldıgında vip aldıysa mesela vip'Yi oyunculara vermiyo ondan dolayı pek kullanmanızı tavsiye etmem ama mesela oyuncular sana telini verir sen onlara istek atarsın onlar onaylar sen kendi elinle vipi verirsin 1 ay sonra para trink paypalına yatar istersen ödeme biçimini söyliyeyim ?[DOUBLEPOST=1408878956,1408878844][/DOUBLEPOST]
Paypalı MasterCard destekliyor buda bi çeşit banka MasterCard seçersek veririm acaba
dedigini tam olarak anlamadım ama paypal ödemede eger buycraft gatewaysten paypalı seçerseniz kullanıcılarınız ödeme yaptıgı gibi ödemeniz paypalınıza gelir mobil ödeme icin öbür arkadaşa acıkladıgım gibi bir sistem uygulayabilirsiniz.