Buycraft İnternetten Güvenli Vip Satma/Videolu Anlatım

Leolutanis

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@cbg2002 var bir tane buycraft destekliyo fakat oyuncular ürünü aldıgında vip aldıysa mesela vip'Yi oyunculara vermiyo ondan dolayı pek kullanmanızı tavsiye etmem ama mesela oyuncular sana telini verir sen onlara istek atarsın onlar onaylar sen kendi elinle vipi verirsin 1 ay sonra para trink paypalına yatar istersen ödeme biçimini söyliyeyim ?[DOUBLEPOST=1408878956,1408878844][/DOUBLEPOST]
dedigini tam olarak anlamadım ama paypal ödemede eger buycraft gatewaysten paypalı seçerseniz kullanıcılarınız ödeme yaptıgı gibi ödemeniz paypalınıza gelir mobil ödeme icin öbür arkadaşa acıkladıgım gibi bir sistem uygulayabilirsiniz.
Hiçbişey anlamadım

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
@cbg2002 var bir tane buycraft destekliyo fakat oyuncular ürünü aldıgında vip aldıysa mesela vip'Yi oyunculara vermiyo ondan dolayı pek kullanmanızı tavsiye etmem ama mesela oyuncular sana telini verir sen onlara istek atarsın onlar onaylar sen kendi elinle vipi verirsin 1 ay sonra para trink paypalına yatar istersen ödeme biçimini söyliyeyim ?[DOUBLEPOST=1408878956,1408878844][/DOUBLEPOST]
dedigini tam olarak anlamadım ama paypal ödemede eger buycraft gatewaysten paypalı seçerseniz kullanıcılarınız ödeme yaptıgı gibi ödemeniz paypalınıza gelir mobil ödeme icin öbür arkadaşa acıkladıgım gibi bir sistem uygulayabilirsiniz.
Tamam olur.

Snowman16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Leolutanis şöyle acıklıyım paypal ödemede direk para senin paypalına gider ama mobil ödemede paymentwallda 3 ay öbür ödemede ise 1 ay içerisinde gelir

Snowman16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yanıtımı düzenledim bir daha okuyunuz :)[DOUBLEPOST=1408879590,1408879293][/DOUBLEPOST]@cbg2002 özelden size yardımcı olabilirim burdan biraz zor olur :D

TheN4maru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yani İnsanlar Mikro Ödeme Gibi Mobil Ödeme Yapıp.Benim Paypalımı Gelirmi ?

Snowman16

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orda yazıyor unuttumda paymentwall diye bir sistem var o hemen hemen tüm mobil veya banka filan hepsini kapsıyo tüm ülkeler için türkiye içinde azda olsa seçenek var.isterseniz size buycraft kurabilirim