byBluera - İşi bırakabilirim - Anket - Devam?

Plugin Paketi Yapmayı bırakim Mi?

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Açıkçası plugin paketlerine ilgi duyulmuyor. şu an kararsız kaldım. Plugin paketlerine aldırış etmiyorsunuz. 1 Ay içerisinde 3 Plugin paketi yaptım. Bu işten zevk alıyorum. Ben sorunsuz olduğunu düşünüyorum. Düşünüyorum değil, hiç sorununu görmedim. Ve sorunlar varsada hemen yenilerini çıkarttım. Alay edermiş gibi bir arkadaş."Alıntı Yaptığın Pluginleri Söyleseydin Emeğe Saygısızlık Olmazdı" Ve v.2 pluginden beri alıntı yapmadım. Bir umut ışığıyla Essentials config dosyasını türkçeleştirmeye başladım. Dark Warrior plugin paketimde görebilirsiniz. Ben yeterince paketlerimiz sevilmediğini düşünüyorum. Ya hayır söyle o zaman! Alıntı yaptığım pluginler neler? İçinde TheLegend'i veya diğer pluginerleri görebilecekmisiniz! Ben V.1 paketim sevilince diğer paketlerinde çıkarmaya başladım. Hızlı plugin paketi çıkarırsam ne değişecek? şu an Dark Warrior güncellenecek. Yeni sürümü çıkacak. Paketle uğraşıyorum. Ama düşündüm ve dedimki bi sorayım. Önerilerinizi yapmaya çalışıyorum. Bazı arkadaşlar kusura bakmasın ama, terbiyeye ihtiyaçları var. Mesajı yazan arkadaşlara söylemiyorum. Özelden birkaç mesaj atıyorlar. Bu ve başka nedenlerden dolayı bu anketi yapmaya karar verdim. ve düşündümki bıraksam arkamdan hatırlayan olmaz :( Kendi çapımda seviliyorum, takipçilerim var... Daha ne diyeyimki. Arkadaşlar size soruyu soruyorum. Bu eklenti paketini çıkardıktan sonra gideyimmi. Yoksa bu işe devamım edim? Karar sizde lütfen içten cevap verin. Anket yukardadır. Açıldığı günden 1 Ay sonra aynı gün anket bitecektim. Cevap kesin olursa daha erken bilebilir.

@>>TheLegend<<
@byMasterTurk
@TanerTekin
@ZorinTR
@GreenArrow
@__NiqhtRide__

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oy seçeneğinde yazı gibi "Eksiklikler Var Ama Düzelteceğine İnanıyorum" eksiklerin, hataların olabilir normal bence paketlerin güzel devam et.
(Açıkça söylemek gerekirse paketlerini incelemeye başlamıştım (: )

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Saçma saçma oylama koymuşsun aynı çocuk gibi
Ya evet devam et
yada hayır de bitsin.
şahsen hayır diyorum çünkü sen diğer plugin yapımcıları hangi paketleri bir araya getirmişse aynı pluginleri biraraya getirip içininde rahat etmesi için tüm .yml dosyalarını baştan türkçeleştiriyorsun bu pluginerlık değil kendini kandırma !

TheLeqendin yaptığıda pluginerlık değil. Plugin paketini ilk oluşturan axitr yada bir başkasıysa oda acaba bu server hangi pluginleri kullandı diye araştırıp paket haline getirmedimi yıllar öncesinden bahsediyorum.
Sonra sizde o bilindik pluginleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun ne bileyim authme yerine authx faction yerine aynı gorevi goren başka plugin koy
aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp koyduğunuz sürece hiçbiriniz değeri gözümde 0

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Saçma saçma oylama koymuşsun aynı çocuk gibi
Ya evet devam et
yada hayır de bitsin.
şahsen hayır diyorum çünkü sen diğer plugin yapımcıları hangi paketleri bir araya getirmişse aynı pluginleri biraraya getirip içininde rahat etmesi için tüm .yml dosyalarını baştan türkçeleştiriyorsun bu pluginerlık değil kendini kandırma !

TheLeqendin yaptığıda pluginerlık değil. Plugin paketini ilk oluşturan axitr yada bir başkasıysa oda acaba bu server hangi pluginleri kullandı diye araştırıp paket haline getirmedimi yıllar öncesinden bahsediyorum.
Sonra sizde o bilindik pluginleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorsun ne bileyim authme yerine authx faction yerine aynı gorevi goren başka plugin koy
aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp koyduğunuz sürece hiçbiriniz değeri gözümde 0
Aahhahaha. Sen asıl kendini kandırıyorsun. Ben bu işe kendimi adadım. Hobi oldu, zevk alıyorum. Sadece sordum. Bitireyimmi bitirmimmi. Bunun nesi saçma. AxiTR sunucuyu satın alınca paketi veriyor öyle bedavadan değil. O zaman bizim paketlerimizde uğraşma. Nasıl sunucu kuracaksın. Bizim amacımız, insanlar düzgün sunucu açabilsin diye! Yml dosyalarını açıyorsak insanlar uğraşmasın diye açıyoruz. Madem sen bizi insandan sanmıyorsun bizde seni saymıyoruz. Biz türkçeleştiriyoruzki, insanlar, oyunculara daha iyi bir sunucu sunsun diye. Ayrıca AxiTR @>>TheLegend<< in yanında, "." Bile olamaz. Madem sevmiyorsun ßß Seninle tanışmak güzeldi :)))

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Devam et, bravo süpersin.Insan elinden geldikçe bildiği işi yapmalı, yoksa işi yapan birisi olmayınca ne yaparız ? Kii senin paketini hiç denememiş olsamda(işlerim var k.b) güzel olduğuna inanıyorum kısa lafın özü heralde bi bildiğin varda yapmıssın.Ama her plugin düzenleyicisinin eksikleri vardır kendi eksiklerini kontrol edip bir gözden geçir paketine bir acemi olarak bak ayarlanması gerek çok şey varsa paketini sil.

Son düzenleme:

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aahhahaha. Sen asıl kendini kandırıyorsun. Ben bu işe kendimi adadım. Hobi oldu, zevk alıyorum. Sadece sordum. Bitireyimmi bitirmimmi. Bunun nesi saçma. AxiTR sunucuyu satın alınca paketi veriyor öyle bedavadan değil. O zaman bizim paketlerimizde uğraşma. Nasıl sunucu kuracaksın. Bizim amacımız, insanlar düzgün sunucu açabilsin diye! Yml dosyalarını açıyorsak insanlar uğraşmasın diye açıyoruz. Madem sen bizi insandan sanmıyorsun bizde seni saymıyoruz. Biz türkçeleştiriyoruzki, insanlar, oyunculara daha iyi bir sunucu sunsun diye. Ayrıca AxiTR @>>TheLegend<< in yanında, "." Bile olamaz. Madem sevmiyorsun ßß Seninle tanışmak güzeldi :)))

Axitryi sevmem fakat 2011 yılında nedense thelegend nickini hatırlayamıyorum ?? ve 2011 yılında axitrnin kullandığı plugin paketi icindeki authme chestshop faction vs vs.......
hepsi şu an sizin sunduğunuz paketlerdede var hiçbir fark göremiyorum farklı pluginler göremiyorum adam 2011 yılında uğraşmış biraraya getirmiş hepiniz onun taklitcisisiniz. o hangi pluginleri biraraya getirdiyse aynısını kullanıyorsunuz tek yaptığınız .yml editlemek başka ne farkınız varki
2dk girde yabancı faction sunucularına dolaş bakıyım tabi premiumunda yoktur şimdi bir incele sence onlar .ymlmi editlemiş yoksa pluginleri bambaşkamı ?
Nedemek istediğimi anladınmı hepiniz aynı pluginleri bize ısıtıp ısıtıp sunuyorsunuz ama yabancı sunucularda kayıt olma plugini bile başka herneyse
TheLegendin senden ne farkı var biliyormusun onun yaptığı .jar dosyaları içinde konsola yüklenirken yazan ingilizce yazıları TheLegend algılandı yükleniyor tespitlendi gibi sanki o plugini kendisi yapmış gibi editlemesi kendini gülünç duruma düşürmesi.

byMasterTurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Axitryi sevmem fakat 2011 yılında nedense thelegend nickini hatırlayamıyorum ?? ve 2011 yılında axitrnin kullandığı plugin paketi icindeki authme chestshop faction vs vs.......
hepsi şu an sizin sunduğunuz paketlerdede var hiçbir fark göremiyorum farklı pluginler göremiyorum adam 2011 yılında uğraşmış biraraya getirmiş hepiniz onun taklitcisisiniz. o hangi pluginleri biraraya getirdiyse aynısını kullanıyorsunuz tek yaptığınız .yml editlemek başka ne farkınız varki
2dk girde yabancı faction sunucularına dolaş bakıyım tabi premiumunda yoktur şimdi bir incele sence onlar .ymlmi editlemiş yoksa pluginleri bambaşkamı ?
Nedemek istediğimi anladınmı hepiniz aynı pluginleri bize ısıtıp ısıtıp sunuyorsunuz ama yabancı sunucularda kayıt olma plugini bile başka herneyse
TheLegendin senden ne farkı var biliyormusun onun yaptığı .jar dosyaları içinde konsola yüklenirken yazan ingilizce yazıları TheLegend algılandı yükleniyor tespitlendi gibi sanki o plugini kendisi yapmış gibi editlemesi kendini gülünç duruma düşürmesi.
Sence onun paketleri olmasaydı kim ne yapardı ? AxiTR'den illa sunucu almazmıydı ? Sen hiç bunu akıl etmedinmi ? 2011 Yılında AhmetMelihTR ismi vardı hatta 2010 da bile onun paketlerindeki pluginlere bak ? Ayrıca TheLegend işini oldukça iyi yapıyor. O sadece yml dosyasına girip editlemiyor bunu eclipse ile açıpta editlemesi var ve bu işleri yapanlara "Plugin author" denir.Söylediğin tüm pluginler değişim plugini değil farkındaysan !

Son düzenleme:

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Minecrafttı satın aldım. Pek korsandan yana değilim. AxiTR nin yaptığı AuthMe mesela. Bunu /giriş /cikis gibi komutlara dönüştürsek. Mesajları türkçeleştirsek? Senin dediğin açış Yml dosyasından türkçeleştirilmiş gibi yapıyorsunuz. Ve diyorsunki hep aynı eklentiler. Bunlar dünya çapında en çok kullanılan eklentilerdir. Mesela TheLegend 5.7 Paketinin ilk versiyonunda (1.0.3) SimpleFactions kullanmıştı. Sonra beğenilmedi, paketi güncelleyip Factions eklentisine dönüştürdü. Insanlar bu eklentimiz yapamıyor. Böyle düşünmen çok kötü :(

WhiteH4cker

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Hepiniz onun taklitcisisiniz" derken? Ozaman başka plugin paketleri de vardı belirtmek isterim ayrıca sen ne olursa olsun plugin paketi yapanlara laf edemezsin. Hatırlıyorum axicraft.servegame.com muydu neydi eskiden axitr mc server satmıyordu ozaman. Portlu serveri vardı ve o server satmadan önce de plugin paketleri vardı.
- 2011 yılında axitr diye biri yoktu.
- Yabancı sunucularda kayıt plugini yoktur çünkü premium sunucu kurarlar ben yabancı cracked sw hatırlamıyorum.
- Aynı pluginleri ısıtıp ısıtıp koymak derken? Aynı pluginler dediğin dünyada tanınmış en kullanışlı pluginler. Ne bekliyorsun?

Çok kolaysa git kendin plugin paketi yap bakalım. Yapamıyorsan da insanlara saygısızlık etme.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya abi şöyle saçma saçma konular açmayın.Ayrıca hala öğrenemediniz.''Pluginerlik'' diye bir terim yok.Düzenliyorsa Developer , yazıyorsa Author.
Ayrıca kendi kararınızı kendiniz verin.Resmen ''gel beni kötüle , kavga çıkar'' diyorsunuz.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Bu isi biraktigini gorursem sana soverim yani. İsini cok iyi yapiyorsun. Sakin birakma. Sana ne derlerse desinler. İlgilenme onlarla. Onlarin sorunlari var. Sen sadece yapacagin pakete odaklan. Ben de eklenti paketi yaptim. Bilirim bu isleri.

Son düzenleme:

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Basladigin İsi Yarida Birakma Devam Et Daha Geliştirecegine İnaniyorum.