- En iyi cevaplar
- 13
Açıkçası plugin paketlerine ilgi duyulmuyor. şu an kararsız kaldım. Plugin paketlerine aldırış etmiyorsunuz. 1 Ay içerisinde 3 Plugin paketi yaptım. Bu işten zevk alıyorum. Ben sorunsuz olduğunu düşünüyorum. Düşünüyorum değil, hiç sorununu görmedim. Ve sorunlar varsada hemen yenilerini çıkarttım. Alay edermiş gibi bir arkadaş."Alıntı Yaptığın Pluginleri Söyleseydin Emeğe Saygısızlık Olmazdı" Ve v.2 pluginden beri alıntı yapmadım. Bir umut ışığıyla Essentials config dosyasını türkçeleştirmeye başladım. Dark Warrior plugin paketimde görebilirsiniz. Ben yeterince paketlerimiz sevilmediğini düşünüyorum. Ya hayır söyle o zaman! Alıntı yaptığım pluginler neler? İçinde TheLegend'i veya diğer pluginerleri görebilecekmisiniz! Ben V.1 paketim sevilince diğer paketlerinde çıkarmaya başladım. Hızlı plugin paketi çıkarırsam ne değişecek? şu an Dark Warrior güncellenecek. Yeni sürümü çıkacak. Paketle uğraşıyorum. Ama düşündüm ve dedimki bi sorayım. Önerilerinizi yapmaya çalışıyorum. Bazı arkadaşlar kusura bakmasın ama, terbiyeye ihtiyaçları var. Mesajı yazan arkadaşlara söylemiyorum. Özelden birkaç mesaj atıyorlar. Bu ve başka nedenlerden dolayı bu anketi yapmaya karar verdim. ve düşündümki bıraksam arkamdan hatırlayan olmaz
Kendi çapımda seviliyorum, takipçilerim var... Daha ne diyeyimki. Arkadaşlar size soruyu soruyorum. Bu eklenti paketini çıkardıktan sonra gideyimmi. Yoksa bu işe devamım edim? Karar sizde lütfen içten cevap verin. Anket yukardadır. Açıldığı günden 1 Ay sonra aynı gün anket bitecektim. Cevap kesin olursa daha erken bilebilir.
@>>TheLegend<<
@byMasterTurk
@TanerTekin
@ZorinTR
@GreenArrow
@__NiqhtRide__
@>>TheLegend<<
@byMasterTurk
@TanerTekin
@ZorinTR
@GreenArrow
@__NiqhtRide__