SpeddyAredas
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba
C# ile launcher yapıyorum ancak
minecraft'ı başlatan kodu bilmiyorum
bana kod yazar mısınız
C# ile launcher yapıyorum ancak
minecraft'ı başlatan kodu bilmiyorum
bana kod yazar mısınız
neden benzemesinC# ile Minecraft Launcher yapmak pek iyi bir fikre benzemiyor.
ben kodu biliyorum evet ama hatalarını düzeltmeyi deneden benzemesin
ben kodu biliyorumDaha önce de bir konu açmıştın. Sen kısaca diyorsun ki benim yerime launcher yazın ve kodları bana verin bende "kendi" launcherımı yapmış olayım.
ayrılık sevdaya, debug coding'e dahil.
forumdaki 13 yaşındaki günlerimi hatırladım... kodlamayı biliyorum diye gezip insanlara yalan söylüyordum..elde koca bir sıfır vardı... xdddneden benzemesin
ben kodu biliyorum evet ama hatalarını düzeltmeyi de
ama çok uzun sürüyor
ben kodu biliyorum
sana kodu versem hataları düzeltsen
biter
ama hata fazla
düzeltmesi uzun
o yüzden kopyala yapıştır istiyorum
c# ile yapmak istediğinden emin misin xd
Neden C#'ta yazmasına bu kadar karşı geldiniz bilemedim. Minecraft ile "gerçek" anlamda entegre olmadığı için bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Ama aşılmayacak sıkıntılar değil bunlar. C#, Windows için yazılıyorsa, çok rahat arayüz tasarlanabilen, kullanışlı ve aşırı rahat bir dil.Son kararın mı? C# ile mi yapacaksın?
Kodun bir kısmı açık kaynaktı :ayrılık sevdaya, debug coding'e dahil.
Kolay gelsin o zaman ne diyeyim?Neden C#'ta yazmasına bu kadar karşı geldiniz bilemedim. Minecraft ile "gerçek" anlamda entegre olmadığı için bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Ama aşılmayacak sıkıntılar değil bunlar. C#, Windows için yazılıyorsa, çok rahat arayüz tasarlanabilen, kullanışlı ve aşırı rahat bir dil.
Şahsen yazın, modlu mc sunucum için yazmıştım. Çok tatlı gelmişti yazması. Kodu paylaşabilirim ama kral çok iyi demiş.
Kodun bir kısmı açık kaynaktı :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol., buradan bak bakabildiğine. C# ile yapacağın Launcher'ın eğer kullanıcı girişi olacak ise işler karışıyor. Kaynak kodunu okursan görüceksin ki, ben burada farklı bir yol ile kullanıcı üzerinde kontrol sağlıyorum. O kısımlar sana kalmış.
Minecraft başlatma komutu için sana bir tüyo verebilirim. ProcessExplorer. Kolay gelsin
Arkadaşa harbiden kolay gelsin. Ama düz bir launcher tasarlayacaksa yazması çokta zor değil. Düzden kastım, sadece Oyun İçi adın girildiği, Minecraft dosyalarının indirildiği ve Minecraft'ın başlatıldığı. Ben gereken dosyaları kendim hostlamıştım ama Mojang üzerinden çekmekte bir seçenek tabii.Kolay gelsin o zaman ne diyeyim?
eminimc# ile yapmak istediğinden emin misin xd
evet c#Son kararın mı? C# ile mi yapacaksın?