Çalışmıyor

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru yazdığımı düşünüyorum fakat nerede hata var bir türlü çözemedim. Bu işlerden anlayan biri varsa lütfen yardım etsin. Sağ tıkladığım zaman sandık gitmiyor ve dolayısıyla ardından olacak şeyler gerçekleşmiyor.

http://hastebin.com/ebeqahucoc.vbs

Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Kod:
    if tool's name is "&4&ldeneme":

Kısmını bu olarak değiştir;

Kod:
        if name of player's tool is "&4&ldeneme":

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
chance of 100% yi eklemene gerek yok onu çıkartıp dene eğer onu çıkartıp olmassa'da bana hata resmini at.
Bilerek onu ekledim sonra devamını getireceğim. Yine de dediğinizi yaptım skript tamamen çalışmaz oldu. İsterseniz Skype gelin size ekran açıp göstereyim. Hata vermiyor.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazdığın kodu direkt aldım kullandım ve gayet güzel çalışıyor. Yazdığın diğer skriptlere dikkat et, onlar engelliyor olabilir.

EdwardWiles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazdığın kodu direkt aldım kullandım ve gayet güzel çalışıyor. Yazdığın diğer skriptlere dikkat et, onlar engelliyor olabilir.
Zaten aynı kodu bir kez yazdığım zaman çalışıyor fakat alt alta ikinci kez yazdığım zaman çalışmıyor. Ondan Skype gelin dedim. İkinci defa aynı kodu yazmaya çalışınca eşya silinmiyor.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
from player's inventory
execute console command "/give %player% written_book 1 0 {author:Deneme,}"

SnipeTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zaten aynı kodu bir kez yazdığım zaman çalışıyor fakat alt alta ikinci kez yazdığım zaman çalışmıyor. Ondan Skype gelin dedim. İkinci defa aynı kodu yazmaya çalışınca eşya silinmiyor.
Kardeşim kodda sorun yoksa neden soruyorsun burada? Tam kodu atmamışsın ki yardım edelim.