Camera Studio | Minecraft Çekimleri

NCProduction

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Kullanımı Çok Kolay Bir "Camera Studio" Modu 1.6 - 1.8 Arası Modları Bulunuyor Bilmem Belki 1.9 1.10 için bile Çıkmıştır. Çok Güzel Bir Forge Modudur. Sunucu Tanıtımlarında Guzel Videolar Çekmenize Yarar
İndirme Linki :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Thraud

Bazen ölmek de umuttur.
En iyi cevaplar
0
Hocam ellerine kollarına sağlık fakat oyunun çok fazla kasıyor,düzeltmelisin.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 Video da birbirinden güzel :) Ama şu kasmayı azaltırsan mükemmel olur (arka ses fln gayet iyi seçmişsin)

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Videolar çok güzel gözüküyor ancak...
FPS ciddi anlamda düşük. 30'a sabit olsa bile güzel olacak ancak ciddi anlamda bunun altında kalıyor.
Bazı yerlerde bazı "Chunk"lar geç yükleniyor ve videonun bütünlüğünü sarsıyor.
Elbette hepimizin bilgisayarı çok güçlü değil ancak daha hafif Shader'lar ile daha iyi performans almaya çalışabilirsiniz.​

NCProduction

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
PC Baya Doldu Taştı 3 Yıldır Format Görmedi Ciddi Anlamda Her Oyun Kasıyor Bana Önericeğiniz Bir Format Varmıdır En iyisi Hangisidir? ( Win 7,8,10)

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür Ederim Cevap İçin Ama Bazı Kişilerden Sordum Hiç Öneren Olmadı 7 ile 8 de Kararsız Kaldım )
Win7 aslında iyi güzel bayağı bi zaman kullandım. Sistemin kuvvetliyse dememin sebebi 2 ayrı bilgisayarda Win10 deneyimim var. Şu an kendi bilgisayarım biraz eski olduğundan Win10 çalışıyor ama arada bi sıkıntı veriyor. Diğer bilgisayar ise yeni nesil. Onda Win10 sorunsuz. Bayağı hızlı fln yani :)

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür Ederim Cevap İçin Ama Bazı Kişilerden Sordum Hiç Öneren Olmadı 7 ile 8 de Kararsız Kaldım )
Win 7 Ultimate yükleyebilirsin oyun için en uygun işletim sistemi win 7'dir. Ramin 4 veya aşağısında ise 32 bit yukarısında ise 64 bit yüklemeni öneririm

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
PC Baya Doldu Taştı 3 Yıldır Format Görmedi Ciddi Anlamda Her Oyun Kasıyor Bana Önericeğiniz Bir Format Varmıdır En iyisi Hangisidir? ( Win 7,8,10)
Bu işletim sistemi ile alakalı bir şey değil malesef (tam olarak).
İyi bir performans için iyi bir işlemciye ve sisteme ihtiyacınız var. Hele Minecraft için İşlemci en önemli nokta.
Ancak görünen o ki Windows 10 oyunlarda daha iyi performans veriyor.​

Atabeyi

¤ DP Grafik ¤
En iyi cevaplar
0
Harika bir mod. Çektiğin videolardaki arkaplan müziklerine bayıldım ama bence daha iyilerini çekebilirsin.