NCProduction
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Teşekkür Ederim Cevap İçin Ama Bazı Kişilerden Sordum Hiç Öneren Olmadı 7 ile 8 de Kararsız Kaldım )Eğer sistemin kuvvetli ise win 10 yükle
Win7 aslında iyi güzel bayağı bi zaman kullandım. Sistemin kuvvetliyse dememin sebebi 2 ayrı bilgisayarda Win10 deneyimim var. Şu an kendi bilgisayarım biraz eski olduğundan Win10 çalışıyor ama arada bi sıkıntı veriyor. Diğer bilgisayar ise yeni nesil. Onda Win10 sorunsuz. Bayağı hızlı fln yaniTeşekkür Ederim Cevap İçin Ama Bazı Kişilerden Sordum Hiç Öneren Olmadı 7 ile 8 de Kararsız Kaldım )
Win 7 Ultimate yükleyebilirsin oyun için en uygun işletim sistemi win 7'dir. Ramin 4 veya aşağısında ise 32 bit yukarısında ise 64 bit yüklemeni öneririmTeşekkür Ederim Cevap İçin Ama Bazı Kişilerden Sordum Hiç Öneren Olmadı 7 ile 8 de Kararsız Kaldım )
Bu işletim sistemi ile alakalı bir şey değil malesef (tam olarak).PC Baya Doldu Taştı 3 Yıldır Format Görmedi Ciddi Anlamda Her Oyun Kasıyor Bana Önericeğiniz Bir Format Varmıdır En iyisi Hangisidir? ( Win 7,8,10)
PC Kaldırmıyor Kaldırsa Daha Ne Planlar Var ((Harika bir mod. Çektiğin videolardaki arkaplan müziklerine bayıldım ama bence daha iyilerini çekebilirsin.