Can aksoy denen katil için imza atın !

W

WitherMan

Ziyaretçi
ALLAH BELANI VERSİN DEĞERSİZ İNSAN ! NASIL YAPABİLDİN SEN BUNLARI AHLAKSIZ HERİF DOĞU TÜRKİSTANDA MÜSLÜMANLAR ÖLÜYORSA KEDİ Mİ ÖLDÜRMEN GEREK ŞEREFSİZ ! GİT ASKERE O ZAMAN GİT İNSANİ YARDIM KURULUŞUNA DA YARDIM GÖNDER ! O DAMACANA KADAR TAŞLAR YAPSIN KAFANA AHLAKSIZ İNSAN SENİ ! SENİ DOĞURAN ANANIN BEN ***** ******* NASIL BİR EVLAT OLDUN SEN İTİN TORUNU ! ALLAH CANINI ALSIN BAŞINA TAŞLAR YAĞSIN İNŞALLAH ŞEREFSİZ KÖPEK ! ALLAHIN CEZASI MAHLUK SENİ ! BUNUN GİBİLERİ KAZIKLI VOYVODA GİBİ KAZIĞA ÇAKIP YAKMAK GEREK ! EY ATAM GÖR BAK KİMLERE EMANET ETMİŞSİN CUMHURİYETİ ! ULAN GEZİCİ İTLER SİZDE BİR PARK İÇİN EYLEM YAPACAĞINIZA GİDİN DE BUNUN GİBİLERİ İÇİN İMZA TOPLAYIN YÜZSÜS KÖPEKLER !

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Twitter'da görmüştüm çok doğru söylüyor;
"Can aksoy kediyi öldürmeden önce tecavüz etseydi 300 lirası cebinde kalırdı, bide tahrik oldum deseydi özür dilerdik.
Adaletli bir ülkede yaşıyoruz."
218bin imza oldu ama hala yetkililerden ses soluk yok, üstelik hayvanlara karşı işlenen suçlar kabahat sayılıyor ve bikaç yüz lira ile kurtarıyorlar.

W

WitherMan

Ziyaretçi
Twitter'da görmüştüm çok doğru söylüyor;
"Can aksoy kediyi öldürmeden önce tecavüz etseydi 300 lirası cebinde kalırdı, bide tahrik oldum deseydi özür dilerdik.
Adaletli bir ülkede yaşıyoruz."
218bin imza oldu ama hala yetkililerden ses soluk yok, üstelik hayvanlara karşı işlenen suçlar kabahat sayılıyor ve bikaç yüz lira ile kurtarıyorlar.
Yasa işte yasa. İnterneti düşünüyorlar bunları da düşünseler ? Örneğin Almanya ve ingiltere'de çok ağır cezalar var. Bir adama sırf köpeğini aç bıraktı diye 100 gün kamu hizmeti,5 yl hayvan besleme yasağı ve 300 yada 3000 mark ceza kesmişler.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yasa işte yasa. İnterneti düşünüyorlar bunları da düşünseler ? Örneğin Almanya ve ingiltere'de çok ağır cezalar var. Bir adama sırf köpeğini aç bıraktı diye 100 gün kamu hizmeti,5 yl hayvan besleme yasağı ve 300 yada 3000 mark ceza kesmişler.
Adamlarda monarşi var bizden daha adaletli.[DOUBLEPOST=1392317709,1392316765][/DOUBLEPOST]CHP'li vekil sağolsun en azından suç duyurusunda bulunmuş
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Adel Tilkal'ın paylaştığı bir resim, özür dilerim bi kedi daha öldürmüş !
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Eğer mideniz kaldırmayacaksa bakmayın.

YalnizPenguen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bilgi doğru olabilir.Ama mark tarihte kalmadı.Sterlin olabilir? :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dayak yemiş bu la. Videosuna bakcaktim yanda çıktı topluca tavaylan dalmışlar

Ayakkabı Kutusundan Tapatalk ile Gönderildi