İsterse kafamı kessinler ben bu özür dilerimi heryerde protesto edeceğim ! Ve de kimse karışamayacak ! Bunun gibiler bitsin artık BİTSİN !Arkadaşlar lütfen saygı sınırını aşmadan tartışın. Biliyorum, birçok malum küfürü hakediyor bu arkadaş ama bu yüzden sizin başınızın yanmasına gerek yok.
Yasa işte yasa. İnterneti düşünüyorlar bunları da düşünseler ? Örneğin Almanya ve ingiltere'de çok ağır cezalar var. Bir adama sırf köpeğini aç bıraktı diye 100 gün kamu hizmeti,5 yl hayvan besleme yasağı ve 300 yada 3000 mark ceza kesmişler.Twitter'da görmüştüm çok doğru söylüyor;
"Can aksoy kediyi öldürmeden önce tecavüz etseydi 300 lirası cebinde kalırdı, bide tahrik oldum deseydi özür dilerdik.
Adaletli bir ülkede yaşıyoruz."
218bin imza oldu ama hala yetkililerden ses soluk yok, üstelik hayvanlara karşı işlenen suçlar kabahat sayılıyor ve bikaç yüz lira ile kurtarıyorlar.
Adamlarda monarşi var bizden daha adaletli.[DOUBLEPOST=1392317709,1392316765][/DOUBLEPOST]CHP'li vekil sağolsun en azından suç duyurusunda bulunmuşYasa işte yasa. İnterneti düşünüyorlar bunları da düşünseler ? Örneğin Almanya ve ingiltere'de çok ağır cezalar var. Bir adama sırf köpeğini aç bıraktı diye 100 gün kamu hizmeti,5 yl hayvan besleme yasağı ve 300 yada 3000 mark ceza kesmişler.
Yasa işte yasa. İnterneti düşünüyorlar bunları da düşünseler ? Örneğin Almanya ve ingiltere'de çok ağır cezalar var. Bir adama sırf köpeğini aç bıraktı diye 100 gün kamu hizmeti,5 yl hayvan besleme yasağı ve 300 yada 3000 mark ceza kesmişler.
O kadar sinirliydim ki az daha kalsaydı ruble derdim herhaldeBilgi doğru olabilir.Ama mark tarihte kalmadı.Sterlin olabilir?
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
İstiyorum o videoyu !Dayak yemiş bu la. Videosuna bakcaktim yanda çıktı topluca tavaylan dalmışlar
Ayakkabı Kutusundan Tapatalk ile Gönderildi