- En iyi cevaplar
- 0
Bazi Konularda Yaratcılığı Yada Yaratmak Gibi İfadeler Kullan'a Bilirsin.Yaratıcılık kelimesi yerine de yapmacıklık mı diyelim?
Bazi Konularda Yaratcılığı Yada Yaratmak Gibi İfadeler Kullan'a Bilirsin.Yaratıcılık kelimesi yerine de yapmacıklık mı diyelim?
texture packi verirmisin ?Böyle mi?
![]()
Bununla ben bir yabancı sunucuda karşılaştım ve o an bağlantı sorunu yaşıyordum ve böyle bir şeyle karşılaştım çok ilgimi çekti bende bir ss alayım dedim.![]()
Bluebirdtexture packi verirmisin ?
saolBluebird
Dev Deve güreşi mübarekBuda benden gelsin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Giantlar Uzun Eşek OynuyorD:
Buda benden gelsin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Giantlar Uzun Eşek OynuyorD:
Deve güreşi yaparsın tamam da niye uçuyorsun zombi kardeş
Vay tavuğun haline sen gerçekten kör olmadığına emin misinArkadaki giant uçmuyor tavuğa biniyor![]()
Vay tavuğun haline sen gerçekten kör olmadığına emin misin
Pardon alışkanlıkBen Kör Değilim Oyun BugluKüçücük Slime'a binen inek bile yaratılıyor.Zıplıyor falan denemelisin.
UzunEşek Giantlar için Kod : /Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Giant - - - {IsBaby:1,Riding:{id:Giant}}
Slime'a Binen İnek İçin Kod : /Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Cow - - - {IsBaby:1,Riding:{idlime}}[DOUBLEPOST=1406424154,1406424047][/DOUBLEPOST]Laizen mesajlarımı çok fazla beğenme kocum millet fake zannedecek ondan sonra beni rezil edecekler
![]()
Şu resmi atıp durma dayanamıyorum
Şu resmi atıp durma dayanamıyorum
Samsung Galaxy S5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
![]()
![]()
Şimdi nasılsın? B) Bence kalbin durdu. Eğer durmadıysa zorlayayım istersen?![]()