Ygzcann
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
CanSMP , Öteki Lifesteal Smp Gibi Bir Sunucu Değil, CanSMP 10/20 Kişilik Bir Sunucudur. Burda Evlerinizi Yapar Yaşar, Ve İstediğinizi Yapabilirsiniz Kasılır Ve Sunucunun Kralı Olabilirsiniz Burası Bir Ülke Gibi Bir Yer İşte Ama Bura Gelince Kesinlikle Çok Eğleneceksiniz!
Nasıl Girilir?: Bu Sunucuya Girmek İçin Essential Diye Bir Modunuz Olması Gerekir, Bu Modu İndirin Kurun Ve Ygzcann ı arkadaş ekleyin.
Ygzcann Yani Ben Bazen Aktif Olur Ve Sunucuda Oynarım Bana Ygzcann Sunucuyu Aç Gel Oynayak Filan Derseniz Şuralardan Ulaşabilirsiniz.
-Xbox : Ygzcann / Arkadaş Ekleyin
-Facebook : Yağız Can / Bunuda Arkadaş Ekleyin Başka Ekleyebileceğiniz Yer Yok Ve Bide Cracked Mc değil Gerçek Minecraftla Oynuyoz
Ve Buarada Genelde Hafta Sonları Online Olurum
Ekli dosyayı görüntüle 222933Ekli dosyayı görüntüle 222935
Nasıl Girilir?: Bu Sunucuya Girmek İçin Essential Diye Bir Modunuz Olması Gerekir, Bu Modu İndirin Kurun Ve Ygzcann ı arkadaş ekleyin.
Ygzcann Yani Ben Bazen Aktif Olur Ve Sunucuda Oynarım Bana Ygzcann Sunucuyu Aç Gel Oynayak Filan Derseniz Şuralardan Ulaşabilirsiniz.
-Xbox : Ygzcann / Arkadaş Ekleyin
-Facebook : Yağız Can / Bunuda Arkadaş Ekleyin Başka Ekleyebileceğiniz Yer Yok Ve Bide Cracked Mc değil Gerçek Minecraftla Oynuyoz
Ve Buarada Genelde Hafta Sonları Online Olurum
Ekli dosyayı görüntüle 222933Ekli dosyayı görüntüle 222935