CasperNW Tehdit

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
VPN ya da Spoof IP kullanın.
Eğer size saldırırsa saldırı IP Adresini loglardan alıp RIPE ya da direk hangi firma sağlayıcısıysa abuse raporu verin IP yi ya da hizmetini durdururlar.

Absolatte

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizin bir suçunuz yok fakat böyle bir şey olsa (kurunun yanında yaş da yanar amma velakin) bu kitle üyelerinin bir çoğundan arınmış bir kitle çıkar ortaya.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
o zaman sen ve senin gibilerde sunucu alamayacak dostum, mcsunucum da biriktirdiğin paraların halen bitmedi her zaman sunucu açtığını görüyorum xd
Batihost kullanıyorum ve işimi layıkıyla yapıyorum. Nice 20 yaşında insanlar gördük sunucu yönetemeyen. Kolum kırık bu yüzden daha fazla yazamayacağım fakat yazık, emeğe saygı kalmamış.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Şuradaki bir olaya da değinmek istiyorum, o sunucuda "Reklamcı" var ya. Bu bile kalitelerinin çok üst (!!!!!!!) düzeyde olduğunu gösteriyor.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Böyle 1-2 aylık sunucularda oynamak yerine gidip daha kaliteli hub sunucularında oynasanız daha iyi olmaz mıydı? :dost:

OfluYagiz61

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle 1-2 aylık sunucularda oynamak yerine gidip daha kaliteli hub sunucularında oynasanız daha iyi olmaz mıydı? :dost:
hub sunucular tek bir suncuuya örneğin skyblock diyelim sadece ona ağırlık vermiyorlar yani demek istediğim yapıp geçiyorlar normal skyblock sunucular ise sadece skyblock üzerine olduğu için daha çok daha iyi hizmet sunuyor
Bence

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
hub sunucular tek bir suncuuya örneğin skyblock diyelim sadece ona ağırlık vermiyorlar yani demek istediğim yapıp geçiyorlar normal skyblock sunucular ise sadece skyblock üzerine olduğu için daha çok daha iyi hizmet sunuyor
Bence
Türk sunucuları kastetmiyorum.Çoğu rezalet (yabancıların da oynadıkları hariç) onların.Benim dediğim yabancı sunucular mesela Türk sunucularında (bazılarında) dolandırıcılık,böyle tehditler hepsi var.Yabancı sunucularda bunlar ya hiç yok ya da yok denecek kadar az bence.

Son düzenleme: