Cazza144 Kimdir ? [ 400 Abone ] - Süper Konu Dizaynı !

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O adamın göbek adı ''Ego'' O bu forum da ki en egoist kişidir ve ZindevCraft sunucusunun kurucusudur.
Zaten tanımaman gereken bir şahıs kendisi. Tanırsan sevmezsin. (İnanılmaz bir egosu vardır :) Muhtemelen yanlışını arayıp seni küçük düşürmeye çalışacağı için sevemezsin de kendisini...)
Anlaşıldı , tamam
Şimdi adam gelecek konu tartışma konusu olacak :S

M

MUHDE

Ziyaretçi
Doğrusu bu olacak :(

Kendisine banner icon yapmasını istedim 100 den fazla banner yaptığını söyledi sırayı bekle dedi 3 gün sonra sıra bitti dedi yazmaya çalışınca iplemedi ;( 2 hafta sonra istedim yine iplemedi 10 a geçik soru sordum bu gün 1 tanesini cevapladı kendisinin gerçek adı ''Zürü'' dür bunları yapsada dadlü bir kişiliğe sahiptir :(

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

Kendisine banner icon yapmasını istedim 100 den fazla banner yaptığını söyledi sırayı bekle dedi 3 gün sonra sıra bitti dedi yazmaya çalışınca iplemedi ;( 2 hafta sonra istedim yine iplemedi 10 a geçik soru sordum bu gün 1 tanesini cevapladı kendisinin gerçek adı ''Zürü'' dür bunları yapsada dadlü bir kişiliğe sahiptir :(
Abi Zürü dümeyün bü adama

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

Sen gayet yardım da bulunan bir insansın özellik de bana yardımın çok dokunuyor. :lol:

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

La benim hiç yaşantım olmayacak mı :S Okul var ders var ödev var onlarla uğraşıyorum . Neyse yaparım tamam :D[DOUBLEPOST=1412617977,1412617888][/DOUBLEPOST]
Ben banner istedim ego tatmini insancık yapmadı :(
Yaptım canım size RedAnimations adı altında :)

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ne fark eder :D[DOUBLEPOST=1412618281,1412618098][/DOUBLEPOST]Sessizlik oldu :S[DOUBLEPOST=1412685393][/DOUBLEPOST]Hort ! :D
Nuuuuuuuğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
HORT,

Neyse konu güncellenmiş oldu :D

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Ahaha fakür Mühde :D
Zürü bana yaptı sana hala yapmadımı ahaha :D

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sevmek seni,sen devam etmek bu işe,arkanda olmak biz,yolun açık sen :p
Güzel güzel sonuna kadar okudum :D