CCC Oyun Arayom Varmo Lao CCC

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ama her MOBA'da karşındaki karakteri kendi takımındaki kişi de seçmiş olabiliyor.
hayır anlamadın sanırım, mesela a ve b düşman karakterler diyelim birbirini öldürecekler falan yazıyor hikayelerinde, ama aynı takımda olabiliyorlar orası mantıksız tamamen.

Pinage

Marangoz
En iyi cevaplar
0
hayır anlamadın sanırım, mesela a ve b düşman karakterler diyelim birbirini öldürecekler falan yazıyor hikayelerinde, ama aynı takımda olabiliyorlar orası mantıksız tamamen.
Ya :D
Herkes hikayeyi bilmiyor ki.
O zaman takımlar da mavi/mor kırmızı değil de "Demacia" , "Freljyord" falan olsaydı yani bu benle alakalı değil yapımcı firmayla alakalı fakat MOBA modelinde hikayeye bağlı kalarak takımındaki kişi karakterin düşmanını kullanamaycak diye bir şey yok.
Mesela ben Teemo oynamak istesem benim takımdaki hikayeye göre Teemo'nun düşmanı yüzünden Teemo oynayamayacak mıyım?

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ya :D
Herkes hikayeyi bilmiyor ki.
O zaman takımlar da mavi/mor kırmızı değil de "Demacia" , "Freljyord" falan olsaydı yani bu benle alakalı değil yapımcı firmayla alakalı fakat MOBA modelinde hikayeye bağlı kalarak takımındaki kişi karakterin düşmanını kullanamaycak diye bir şey yok.
Mesela ben Teemo oynamak istesem benim takımdaki hikayeye göre Teemo'nun düşmanı yüzünden Teemo oynayamayacak mıyım?
oynanmasa daha mantıklı bir oyun olurdu, en azından hikayenin önemi çıkar burdan ve velét dediğimiz kitle azalır :S

Pinage

Marangoz
En iyi cevaplar
0
oynanmasa daha mantıklı bir oyun olurdu, en azından hikayenin önemi çıkar burdan ve velét dediğimiz kitle azalır :S
O zaman MOBA olmaz MMORPG olurdu bence :pPP
Aslında MMORPG için uygun değil yani olmazdı da ya senin dediğin gibi olsa oyun tatsızlaşır yani bunu Riot Games'in Panolar denen şeyine yaz 5475184514851 tane dislike alırsın :/

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oynuyor olabilir fakat tamamen stratejiden yoksun bir oyun. Oyunda daha Deny sistemi yok. Şunu söyleyeyim, ergenlik çağına gelip aklı başında olan, Mouse ve klavyesi olan bir çocuk bile çok iyi oynayabilir oyunu. Arkadaş oyunda yakından vuran Carry karakter yok, Carry ölünce altını gitmiyor böyle saçma bir sistem olabilir mi ? Dota'da bir carry karakteri tamamen oyundan düşürebilirsin fakat Lol'de bu mümkün değil. Herkes aynı dakikada aynı eşyaya sahip oluyor oyun kısır bir döngü içinde. Övünebileceğiniz sadece bir oyuncu sayınızın fazlalığı var fakat oyuncu kitlenizin seks objesine dönüşmüş bayan karakterlerine ağzının suyu akan ergenlerle dolu. Lol tamamen yeteneksiz MOBA oyuncularının kendini MOBA oynuyormuş gibi teselli etmesine yarayacak bir oyundur. Public oyunlarda pes etme bile mevcuttur.
Oyuna stratejiden yoksun diyemessin daha kolay bir sistemi var denebilir LoL'de adama kafa atıp 'GEBERRR' diye bağırıp 5 kişiyi düz bir şekilde öldürürsen bana haber ver. Birde oyundan düşürme olayı doğru ama tflerde ölen bir carry hasar veremez sanırım değil mi ? Ayrıca Jung Bütün oyun boyunca cary ye gang giderse hiçbieşey yapamaz ve oyundan düşer.Dota'da early late game karakter gibi olayları yok sadece itemlerle oynanan bir oyun gibi denilebilir.Aynı dakikada ayni eşya olayıda Eşit başlamak için bilmem anladınmı ? Gerisi senin Görüşlerin Onlara elbet saygım var Oyunada hakarette bulunmuyorum ama Dota daha iyi,LoL oynuyanlar vele.t gibi sala.k saçma şeylerle birbirinize düşürmeyede çalışmayın Sevmiyorsanda sevmiyorum de geç

Pinage

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bazı arkadaşlar LOL'ü neden böyle yerden yere vuruyor hala anlayamadım.
Türkiye sunucusundaki üyelerin yaş ortalaması yüzündense Riot'ın yapacak bir şeyi yok ne yazık ki.