Çektiğim Bazı güzel fotolar (Beğeneceğinize eminim.)[SEUS Shader 10.1]

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
zaten gelecek 1.7.4 forge a uyumluymuş. bidaha çıkarmaya gerekyok diyo yazısında

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncesinden çok daha güzel olan yeni resimler ekledim. ilginiz için teşekkürler :D

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni resimler harika. (Yazarken çok zorlanıyorum bazı tuşları iki, bazı tuşları üç algılıyor klavye. Eski bilgisayarımı özlemişim ama hoşuma gitti şimdi. :D(

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende shader kullanırken çoğunda ekran kareli kağıtmış gibi birşeyler oluyor ama hiç kasma olmuyor. :S

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartlarında sorun yok, driverler de güncel. İkisinden de memnunum hiçbirinde hiç kasma olmuyor da radeonla minecraftı açınca neden öyle oldu onu merak ediyorum. Hem dizüstünü açtığımda o kadar dar yerde bırak iki taneyi bir ekran kartını dahi sökemem. :)
Bende radeon HD 5600&5700 (ikisi tek kart) var nedense öyle bir sorun yok (Gta 4 te 30 (oldukça memnununm otuzdan siz 100 yapınca neden 200 değil düyebilrsiniz osizin kişiliğe bağlı) fps alırken minceaftta shaderlı shadersısız optifinelı optifinesız modlu modsuz daima 16-6 arası fps alanbir pc benimki :D

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videoyu çektim , güzel deo oldu ama after affectste sorun çıktığından yarına kaldı artık...

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim için fps 25 veya daha üstte ise sorun yok. Sadece sabit fps istiyorum. O kadar ram var kullanacağına gereksizce kasıyor. Bir de out of memory derse kızartırım Minecraft'ı. :D

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mİnecrafta verilen rami arttırmayı denedin mi hiç ?[DOUBLEPOST=1392398146,1392372695][/DOUBLEPOST]Video eklendi Beğenilerinizi bekliyor iyi sehirler :D

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben zaten şu anda kasma sorunu almıyorum. Ama 1GB ram varken sadece 300 MB kullanıp kasıyor, 3GB varken yine 300 MB kllanıyor ama hiç kasmyor Big Dig'de falan. Anlayamadım bir türlü. Hep aynı miktarda ram kullanıyor ama benim verdiğim ram çok olunca kasmıyor. :D