Forumİmamı
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
anlayan anladı ps3 üm kasıyor paydan da 25 fps de oynuyorum berbat oluyo nedendir @KadirBerk @Quaris @BraveHero
nam-ı diğer kırdırmadım ps3 ü 2006 model ps3CFW li mi PS3 nüz hocam ?
gavur mali olunca oyle olur tabikidenam-ı diğer kırdırmadım ps3 ü 2006 model ps3[DOUBLEPOST=1428434728,1428434495][/DOUBLEPOST]ee kimse yohmu
@Susanoo
Aslında doğal böyle şeylernam-ı diğer kırdırmadım ps3 ü 2006 model ps3[DOUBLEPOST=1428434728,1428434495][/DOUBLEPOST]ee kimse yohmu
@Susanoo
doknumatikleride bozuldu ve ps3 ü seviyorum ps4 alacağıma gts 750 ti alırım yardım edinAslında doğal böyle şeylerPS3 ler uzun bir süre sonra zaten sarı ışık ve kasma hataları verir. Bence PS4 al
![]()
sen onlari unut gavur mezarligina abdest suyu doktun mudoknumatikleride bozuldu ve ps3 ü seviyorum ps4 alacağıma gts 750 ti alırım yardım edin![]()
sörgön o ne herkezin dilinde imam cahil bilmiyorSat diskavri al
Cubbeli Ahmet Hocaya sor haram mi caiz misörgön o ne herkezin dilinde imam cahil bilmiyor![]()
sörgön o ne herkezin dilinde imam cahil bilmiyor![]()
Yanlışlıkla havaya tuğla atıp altına geçtim kafam yarıldıgençlik babam yanlışlıka içine film cd si attı çıkmıyor adamlar 500 tl istedi çıkarmak için en iyisi beddua edip kırayım
gençlik babam yanlışlıka içine film cd si attı çıkmıyor adamlar 500 tl istedi çıkarmak için en iyisi beddua edip kırayım