BlueMCMoonStar
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
minesonic haklısın 
Gergindim müsait olamadıgım bi sıra sizde üsteleyince olay kötü yere gitmemesi için banladım.Bir şey sorucağım peki neden bana ban attınız ? serverin buildini geliştirin dedim ?
Lav koyma sorunu giderildi.Sunucuyu boş yere kötülemenin bir anlamı yok.Gayet başarılı bir sunucu.Skyblock dediğin; ada açarsın, sandıktan lavını suyunu alırsın kırıktaş makinesi yaparsın ve oyuna böyle başlarsın. Lav koyamamak ne demek ? Eğer basit bir durum olsa anlarım da siz en fazla iki dakikanızı alacak bu kadar önemli olan bir işlemi erteliyorsunuz be ısrar ettim diye beni mi suçluyorsunuz ?
Sunucuyu boş yere kötülemedim, önceki yorumumda da açıklamasını yaptım. Sunucunun şu anda başarısız olduğu ortada ki ben ileride başarı olmasını da diledim. Adamın agresif olması doğal ama kendine hakim olamayıp oyunculara kırıcak şekilde konuşmaya hir bir şekilde yok. Ayrıca para isteme benzetmesi hiç olmadı. Ben babamdan bile para isteyemiyorum harçlık dışında, baba parası yemeyi fazla sevmediğim için. Ama madem adam sunucu açmış başarılı olduğunu da iddia ediyor (300 den aşağı kayıtlı, 12 den aşağı anlık oyuncu ile) basit bir sorunu düzeltmesi lazım. Yani senin yaptığın benzetme ile ilgisi yok yapması gereken bir şey. Ben zaten uzatmadım 2 yorum attım bıraktım benden sonra kaç tane yorum gönderilmiş ? Ha eğer yediremiyorsan sunucnun kötü senin de başarısız olduğunu sunucuyu kapat, baştan paşa paşa kur; her şeyi tam olsun gelip ben tebrik edeyim; özür dileyim
Lav koyma sorunu giderildi.Sunucuyu boş yere kötülemenin bir anlamı yok.Gayet başarılı bir sunucu.
Adam agresif olabilir doğal.Bu kendi özel hayatıyla ilgili.Buna hiçbir kimse karışamaz.Sorgulayamaz.
Biri diyelim senden para istedi.Sen hayır dedin.O ısrar etti.Sen ne yaparsın peki ? Dürüstte olunmaz tabi internet dünyasında..
Boş yere uzatmaya ve konu baltalamaya gerek yok.Varsa bir sıkıntı "Sunucu Şikayetleri" bölümüne konu açın.
İyi forumlar.
Yedirememekle ilgisi yok ayrıca ben sunucudaki bir oyuncuyum yetkili değilim.Sunucuyu boş yere kötülemedim, önceki yorumumda da açıklamasını yaptım. Sunucunun şu anda başarısız olduğu ortada ki ben ileride başarı olmasını da diledim. Adamın agresif olması doğal ama kendine hakim olamayıp oyunculara kırıcak şekilde konuşmaya hir bir şekilde yok. Ayrıca para isteme benzetmesi hiç olmadı. Ben babamdan bile para isteyemiyorum harçlık dışında, baba parası yemeyi fazla sevmediğim için. Ama madem adam sunucu açmış başarılı olduğunu da iddia ediyor (300 den aşağı kayıtlı, 12 den aşağı anlık oyuncu ile) basit bir sorunu düzeltmesi lazım. Yani senin yaptığın benzetme ile ilgisi yok yapması gereken bir şey. Ben zaten uzatmadım 2 yorum attım bıraktım benden sonra kaç tane yorum gönderilmiş ? Ha eğer yediremiyorsan sunucnun kötü senin de başarısız olduğunu sunucuyu kapat, baştan paşa paşa kur; her şeyi tam olsun gelip ben tebrik edeyim; özür dileyim
Madem sıradan bir oyuncusun susmasını bileceksin. Ben oyundaydım yaklaşık 5 saat, adam afk duruyordu spawnda; boş vakti varken söyledik de yapmadı yapması gereken işi. Ayrıca kendisi görevini yapsaydı bunlardan hiç biri olmayacaktı. Şimdi sana ikinci kere susmanı ve haddini bilmeni tavsiye ediyorum. Ben zaten dün bitirmiştim olayı sen yine kargaşa çıkartıyorsun boş yere. Daha yetkili bile değilsin. Yürü git işine lütfen gerginlik yaratmaYedirememekle ilgisi yok ayrıca ben sunucudaki bir oyuncuyum yetkili değilim.
Ayrıca kurucu bu yüzden böyle diyor...
"Kurucunun agresif olma nedeni sizin bakın sizin diyorum aynı şeyleri saatlerce flood atarak yapılmış olmasıdır bunu belirtmek isterim.Yardımcı olmaya çalıştıkca beni daha çok geriyorsunuz zaten çalışırken size yeteri kadar yardımcı olmaya çalışıyorum ama siz ısrarla direniyorsunuz."
Kimse bana ne yapmamı gerektiğini söyleyemez.Özellikle tanımadığım kişilerMadem sıradan bir oyuncusun susmasını bileceksin. Ben oyundaydım yaklaşık 5 saat, adam afk duruyordu spawnda; boş vakti varken söyledik de yapmadı yapması gereken işi. Ayrıca kendisi görevini yapsaydı bunlardan hiç biri olmayacaktı. Şimdi sana ikinci kere susmanı ve haddini bilmeni tavsiye ediyorum. Ben zaten dün bitirmiştim olayı sen yine kargaşa çıkartıyorsun boş yere. Daha yetkili bile değilsin. Yürü git işine lütfen gerginlik yaratma
Yazdığımız mesajları rapor ederek sildirebilirsin veya çevrimiçi moderatore pm atarak.Biraz daha devam ederseniz şikayet edicem konuyu mahvediyorsunuz.