- En iyi cevaplar
- 0
Daha dogrusu dimension icin calisiyorumIWorldGeneration kullan.[DOUBLEPOST=1419540976,1419540941][/DOUBLEPOST]
Sağ ol!![]()
Daha dogrusu dimension icin calisiyorumIWorldGeneration kullan.[DOUBLEPOST=1419540976,1419540941][/DOUBLEPOST]
Sağ ol!![]()
Ekledim!Lütfen fotoğraf ekle. Bu şekilde indirmek hiç içimden gelmiyor.
World generator biçimlenebilir bir değişken gibi olduğu için çok farklı yollardan daha detaylı ya da basit yapmak mümkün.Biraz keşiflemeyle çok değişik şeyler ortaya çıkabilir.Tabii senin dediğin de bir yol.IWorldGeneration kullan.![]()
LanguageRegistry.addName(objectToName, name);
Ben hep bunu kullaniyorum sorun cikmamistiTürkçe karakterleri içerdiğindenkullanmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? tr_TR.lang dosyasını kullanarak da Türkçe karakterlere erişebilir miyim?Kod:LanguageRegistry.addName(objectToName, name);
İngilizce'si olmuyor bununla sorunum o.Ben hep bunu kullaniyorum sorun cikmamisti![]()
Boşver kime lazım türkçe karakerİngilizce'si olmuyor bununla sorunum o.![]()
Minecraft'ın dosyalarına bir göz attım. Sadece en_Us.lang var. Yani belli bir translate olayı olmalı. Çünkü vanilla itemları çeviriliyor. Onu deniyorum.ben en_US.lang olarak kullanıyorum ama sorun çıkarmaz.
en_US yada tr_TR tarzı olması değiştirmiyor olayı.Ama dil seçenekleriyle uğraşırsan tabii "çeviriler" olur.Minecraft'ın dosyalarına bir göz attım. Sadece en_Us.lang var. Yani belli bir translate olayı olmalı. Çünkü vanilla itemları çeviriliyor. Onu deniyorum.
Hepimiz oksijeni ve besinleri kullanmıyor muyuzSiz etkin iken bir şey sormak istiyorum. Hepimiz aynı enerji birimi kullansak daha güzel şeyler ortaya çıkmaz mı?
Hayır ben bir tardigradım ve oksijen ve geri kalan şeylere ihtiyacım olmadan yaşayabilirim.Hepimiz oksijeni ve besinleri kullanmıyor muyuz![]()
Hepimiz oksijeni ve besinleri kullanmıyor muyuz![]()
Hayır ben bir tardigradım ve oksijen ve geri kalan şeylere ihtiyacım olmadan yaşayabilirim.