vahsetulnecid
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Süper macera mapı denemeyen pişman olur ilk bölümdeki sarı yünleri kırablirsiniz onun haricinde oyunu anlarsınız zaten
iyi kötü yorumları esirgemeyin...
link:
ÖZELLİKLER;
+300 İNDİRME
DİĞER ADVANTURE MAPLARDAN ÇOK DAHA ZEVKLİ VE EĞLENCELİ
%60 KOMUT BLOĞU YARDIMI
YENİ V2 YE YARDIMCI OLMA
YENİ BİR 'HGVCE' TASARIMI
HELİKOPTER'İN ALANA İNMESİ SİZ BİNİNCE UÇMASI,PARAŞÜT ALIP ATLAMAK VE DAHA ÇOK ZEVKLİ/İLGİNÇ ŞEY!
1.6.2 sürüme uygundur!
Hikayesi;
Karakterimiz,bir bıçaklı kavgadan dolayı ceza evinde (resim 1 ) fakat annesini çok özlüyor,ona gitmek için hapisaneden kaçıyor.Bu yolculukta sizin yardımınız gereklidir!Ona yardım edin MAP İSMİ CESET V1 Korkunç gerçek İyi eğlenceler!
resimler ;
ilk bölümdeki sarı woolları kırabilirsiniz onun dışında herhangi bir şey kımak yasaktır
ARKADAŞLAR KONUYU BEĞENENLER İYİ FİLAN YORUM YAPIPTA DURMASINLAR.. ORADA ''BEĞEN'' BUTONU BEKLİYOR :sırıtmak:
KONU HGVCE TASARIMA GÖRE DÜZENLENMİŞTİR!
ÖNEMLİ DUYURU:MAP'IN V2 Sİnin +28842.3 nolu sahnesinde problem/kural aykırı olduğu için , CESET MAP V2 Konusunu sildim iyi forumlar...
iyi kötü yorumları esirgemeyin...
link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
ÖZELLİKLER;
+300 İNDİRME
DİĞER ADVANTURE MAPLARDAN ÇOK DAHA ZEVKLİ VE EĞLENCELİ
%60 KOMUT BLOĞU YARDIMI
YENİ V2 YE YARDIMCI OLMA
YENİ BİR 'HGVCE' TASARIMI
HELİKOPTER'İN ALANA İNMESİ SİZ BİNİNCE UÇMASI,PARAŞÜT ALIP ATLAMAK VE DAHA ÇOK ZEVKLİ/İLGİNÇ ŞEY!
1.6.2 sürüme uygundur!
Hikayesi;
Karakterimiz,bir bıçaklı kavgadan dolayı ceza evinde (resim 1 ) fakat annesini çok özlüyor,ona gitmek için hapisaneden kaçıyor.Bu yolculukta sizin yardımınız gereklidir!Ona yardım edin MAP İSMİ CESET V1 Korkunç gerçek İyi eğlenceler!
resimler ;
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
ilk bölümdeki sarı woolları kırabilirsiniz onun dışında herhangi bir şey kımak yasaktır
ARKADAŞLAR KONUYU BEĞENENLER İYİ FİLAN YORUM YAPIPTA DURMASINLAR.. ORADA ''BEĞEN'' BUTONU BEKLİYOR :sırıtmak:
KONU HGVCE TASARIMA GÖRE DÜZENLENMİŞTİR!
ÖNEMLİ DUYURU:MAP'IN V2 Sİnin +28842.3 nolu sahnesinde problem/kural aykırı olduğu için , CESET MAP V2 Konusunu sildim iyi forumlar...