CESET ADVANTURE MAP V1 Korkunç Gerçek (Konuşma efekti,Helikopter Efekti) +300 indirme Kaçırma!

Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    11

sticpage

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
güzel görünüyor bi deniyeceğim saol[DOUBLEPOST=1378893975,1378893503][/DOUBLEPOST]biraz kısa,kodlamalar iyi kullanışmış sadece biraz daha heycan olsa kesinlikle harika devamını bekleriz

vahsetulnecid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Dostum dizayn açısından bakacaksak rezalet ve aşırı kısa bir map hiç beğenmedim alınma.

vahsetulnecid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dostum dizayn açısından bakacaksak rezalet ve aşırı kısa bir map hiç beğenmedim alınma.

iyi kötü hiçbir yorumu içinizde bırakmayın demiştim ztn problem değil zorla beğendirmiyorum dostum[DOUBLEPOST=1379597973,1379597938][/DOUBLEPOST]

yani okadar komuttan sonra dizayn için biraz yorgundum +1

Gölgeci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
map bitince psikolojim bozuldu tamam command blokları kullanmısın ama hikaye ve mekan yetersiz mapın en önemli unsurlarıdır bunlar!

CihaN-

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞIM EMEĞE SAYGI AMA ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTEYİM.. MAP ÇOOK KISA.. AMA EFEK OLSUN ALT YAZILAR OLSUN. ONLARI SEVDİM İNSANI BAĞLIYOR AMA HEMEN BİTİYOR 5 DK DA İNDİ 2 DK DA OYUN BİTTİ :) DİĞERİ UZUN OLURSA DEVAMINI DA İSTİYORUM