ChestShop

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Unload Nasıl Yapıcam Anlatırmısınız ?
Veriler Gidince Tabelalar Buglumu Kalır Nasıl Olur Örneğin ?

Renacr

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Unload Nasıl Yapıcam Anlatırmısınız ?
Veriler Gidince Tabelalar Buglumu Kalır Nasıl Olur Örneğin ?
Dostum Sana Belirtmişler. Her Soruya Cevap Vermek Yerine 1.8.8 e geçmek daha mantıklı artık 1.7 de oynayan oyuncu yok. 1.8.8'e geçmessen birçok bug peşinde kalır bunlardan biriside c14 gibi crasherler. Bütün Pluginlerini Güncelle En Güncel Sürümünü İndir ve lag girdiği zaman /stoplag ve /stoplag -c çek onun dışında essentials devri artık bitti. EssentialsX e geç ve factions sunucusunda groupmanageri ilk defa görüyorum diyebilirim. pex e geç Araştırırsan AlphaChest Gibi birçok Pluginin Lag Yaptığını öğrenebilirsin. Kaldır demiyorum fakat araştır diyorum hangi pluginlerin zarar verip vermediğini.

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7'de Oynayan Oyuncularda Var Bende 1.8.8 Yapmak Istiyorum Ama Beni Anlamıyorsunuz.
Pex Hiç Kullanmadım Ve Denemedim.

/stoplag ve /stoplag -c Cekersem Bazı Şeyler Bugda Kalabilir
EssentialsX Nasıl Türkçeliştircem Bilmiyorum Hiç Kullanmadım + Indirmeye Çalıştım Indirilmiyor.

Renacr

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.7'de Oynayan Oyuncularda Var Bende 1.8.8 Yapmak Istiyorum Ama Beni Anlamıyorsunuz.
Pex Hiç Kullanmadım Ve Denemedim.

/stoplag ve /stoplag -c Cekersem Bazı Şeyler Bugda Kalabilir
EssentialsX Nasıl Türkçeliştircem Bilmiyorum Hiç Kullanmadım + Indirmeye Çalıştım Indirilmiyor.
İyi O Halde Peki Lag Makinelerine Karşı Koruman Varmı Diye Soracağım

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dostum Sana Belirtmişler. Her Soruya Cevap Vermek Yerine 1.8.8 e geçmek daha mantıklı artık 1.7 de oynayan oyuncu yok. 1.8.8'e geçmessen birçok bug peşinde kalır bunlardan biriside c14 gibi crasherler. Bütün Pluginlerini Güncelle En Güncel Sürümünü İndir ve lag girdiği zaman /stoplag ve /stoplag -c çek onun dışında essentials devri artık bitti. EssentialsX e geç ve factions sunucusunda groupmanageri ilk defa görüyorum diyebilirim. pex e geç Araştırırsan AlphaChest Gibi birçok Pluginin Lag Yaptığını öğrenebilirsin. Kaldır demiyorum fakat araştır diyorum hangi pluginlerin zarar verip vermediğini.
Pex önerme kimseye lütfen. zPermissions öner önereceksen. Pex, Groupmanagerdan sonra en kötü 2. permission pluginidir. AlphaChest'in lag yaptığını ilk defa senden duyuyorum... /stoplag komutu sadece dünyadaki fizikleri durdurur arkadaşın sorunu pluginleriyle alakalı dünyasıyla değil.

Renacr

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pex önerme kimseye lütfen. zPermissions öner önereceksen. Pex, Groupmanagerdan sonra en kötü 2. permission pluginidir. AlphaChest'in lag yaptığını ilk defa senden duyuyorum... /stoplag komutu sadece dünyadaki fizikleri durdurur arkadaşın sorunu pluginleriyle alakalı dünyasıyla değil.
Lag Makinesi Redstone (Kızıltaş) ile yapılır hocam stoplag çekildiğinde kızıltaşları durdurur stoplag -c çektiğindede geri çalışmaz birisi başlatmadığı sürece tekrardan bilginiz olsun hocam he bu arada pexi halada öneriyorum hiçbir sorunu yok groupmanagerden daha iyi bana göre AlphaChest Çözümü
Kod:
AlpaChest config.yml dosyasına giriş yapın.
Buradaki "autosave: 10" kısmını aynen bu şekilde ayarlayın: "autosave: 0"
Oyunculardan şu yetkiyi silin: "alphachest.save"
Bilginiz Olsun.

Saçmalama Bu Lag Yapmaz Dersende Sebebi Budur;
Bu plugin orjinal ayarlarına göre 10 dakika da bir bütün chest.yml dosyalarını kaydediyor. Eğer bu dosyalar 5.000'i geçikse büyük ihtimalle sunucunuzda 10 dakiak da bir 5-10 sn'lik lag oluyordur.

Bu Arada Alıntıdır Kodlar.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Lag Makinesi Redstone (Kızıltaş) ile yapılır hocam stoplag çekildiğinde kızıltaşları durdurur stoplag -c çektiğindede geri çalışmaz birisi başlatmadığı sürece tekrardan bilginiz olsun hocam he bu arada pexi halada öneriyorum hiçbir sorunu yok groupmanagerden daha iyi bana göre AlphaChest Çözümü
Kod:
AlpaChest config.yml dosyasına giriş yapın.
Buradaki "autosave: 10" kısmını aynen bu şekilde ayarlayın: "autosave: 0"
Oyunculardan şu yetkiyi silin: "alphachest.save"
Bilginiz Olsun.

Saçmalama Bu Lag Yapmaz Dersende Sebebi Budur;
Bu plugin orjinal ayarlarına göre 10 dakika da bir bütün chest.yml dosyalarını kaydediyor. Eğer bu dosyalar 5.000'i geçikse büyük ihtimalle sunucunuzda 10 dakiak da bir 5-10 sn'lik lag oluyordur.

Bu Arada Alıntıdır Kodlar.
Söylediğin permission zaten oyuncular için değil adminler içindir yani oyuncularda bulunuyorsa sıkıntı var demektir. Lag makinesi demişsin burada lag makinesinden bahseden kim? Konuyu okudun mu acaba? Tabelalara tıklamak suretiyle ChestShop ile etkileşime geçildiğinde tpsinin düştüğünü belirtmiş arkadaş. Autosave ayarını 0 yaparsan ChestShop sunucu kapanmadığı sürece sandıkları kaydetmez. Bunun anlamı eğer sunucu crash yerse en son stop dan sonra yapılan tüm işlemler tarih olur. Yani çok kötü sonuçlara yol açabilir. Eğer o dosyalar 5.000'i geçikse muhtemelen çok fazla oyuncun vardır bu durumda SSD'i sahibi değilsen derhal SSD alman gerekiyor demektir. SSD varken 10 dakikada bir yapılan bu kayıtın sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum fakat değer yükseltiebilir elbette.

Renacr

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Cevap Vermiyor Hosting Artık Sen Bizi İlgilendirmesin Filen Diyorlar.
Sövüyor Givi Cevap Veriyorlar Tickete.
vault-convert Nasıl Yapıcam ?

Sen Hep Atarlımı Olucaksın ?
Ben Emin Olup Yapmak Istiyorum.
Cevap Vermiceksen Susabilirsin.
Hostinginin İsmini Özelden Veya Buradan Yazabilirmisin ? Yasakmı tam bilmiyorum fakat merak ettim.

Söylediğin permission zaten oyuncular için değil adminler içindir yani oyuncularda bulunuyorsa sıkıntı var demektir. Lag makinesi demişsin burada lag makinesinden bahseden kim? Konuyu okudun mu acaba? Tabelalara tıklamak suretiyle ChestShop ile etkileşime geçildiğinde tpsinin düştüğünü belirtmiş arkadaş. Autosave ayarını 0 yaparsan ChestShop sunucu kapanmadığı sürece sandıkları kaydetmez. Bunun anlamı eğer sunucu crash yerse en son stop dan sonra yapılan tüm işlemler tarih olur. Yani çok kötü sonuçlara yol açabilir. Eğer o dosyalar 5.000'i geçikse muhtemelen çok fazla oyuncun vardır bu durumda SSD'i sahibi değilsen derhal SSD alman gerekiyor demektir. SSD varken 10 dakikada bir yapılan bu kayıtın sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum fakat değer yükseltiebilir elbette.
Bunu Kullanmayan Sunucu Kaldımı bilmiyorum ama üzgünüm :(
Kod:
every 20 second:   #Kaç Dakikada Bir Olsun
    execute console command "save-all"
    stop

Ayrıca Konu Lag Üzerine Kurulmuş Bir Konu Konu Sahibi Lagı Nasıl Gidebileceğini Sormuş Ortayada ChestShoptan Şüphelendiğini Söylemiş Bende ChestShop'dan kaynaklı olmayabilir dedim.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hostinginin İsmini Özelden Veya Buradan Yazabilirmisin ? Yasakmı tam bilmiyorum fakat merak ettim.

Bunu Kullanmayan Sunucu Kaldımı bilmiyorum ama üzgünüm :(
Kod:
every 20 second:   #Kaç Dakikada Bir Olsun
    execute console command "save-all"
    stop

Ayrıca Konu Lag Üzerine Kurulmuş Bir Konu Konu Sahibi Lagı Nasıl Gidebileceğini Sormuş Ortayada ChestShoptan Şüphelendiğini Söylemiş Bende ChestShop'dan kaynaklı olmayabilir dedim.
Save-all komutu pluginlerin verilerini kaydetmez... ChestShoptan kaynaklı olamayacağını bende belirttim fakat dünya ile alakalı bir şey olamayacağı aşikar.

Renacr

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Save-all komutu pluginlerin verilerini kaydetmez... ChestShoptan kaynaklı olamayacağını bende belirttim fakat dünya ile alakalı bir şey olamayacağı aşikar.
Hocam Zaten LetItRain Pluginin Çoğu Kişi Event Sırasında Fazla Dağıtıldıgında Lag Yaptığını bilir.
Bana Göre Lag Yapacak Sebepler;

Sunucun Günlük 50 60 Kişi Çekiyorsa Authme yi mysql a bağla
LetİtRain Az kullanmaya çalış ve az dağıt
Groupmanagerden çık ya zPermission yada pexi kullan.
EssentialsX i öğren ve EssentialsX e geç
TacoSpigot Kullan (1.7.10 Sürümü Yok 1.8 Geçiceksen Kullan Eğer ki 1.7.10 arıyorsan PaperSpigot Kullan)
NameTagEdit Kaldır EssentialsX Plugininde buda bulunmakta.
MineResetLine İse Lag Yapıyor Olabilir Çok fazla Alan seçme çözümünü tam olarak bilmiyorum ram arttır
Eğer ki stop yerine reload çekmiyorsan scoreboard ı kaldırıp lagı kontrol et.

Her Pluginde Kusur Arayıp Buraya Yazdım Dediklerimizi Uygulayarsan 1 Nebze bile olsun daha kaliteli sunucun olabilir.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hocam Zaten LetItRain Pluginin Çoğu Kişi Event Sırasında Fazla Dağıtıldıgında Lag Yaptığını bilir.
Bana Göre Lag Yapacak Sebepler;

Sunucun Günlük 50 60 Kişi Çekiyorsa Authme yi mysql a bağla
LetİtRain Az kullanmaya çalış ve az dağıt
Groupmanagerden çık ya zPermission yada pexi kullan.
EssentialsX i öğren ve EssentialsX e geç
TacoSpigot Kullan (1.7.10 Sürümü Yok 1.8 Geçiceksen Kullan Eğer ki 1.7.10 arıyorsan PaperSpigot Kullan)
NameTagEdit Kaldır EssentialsX Plugininde buda bulunmakta.
MineResetLine İse Lag Yapıyor Olabilir Çok fazla Alan seçme çözümünü tam olarak bilmiyorum ram arttır
Eğer ki stop yerine reload çekmiyorsan scoreboard ı kaldırıp lagı kontrol et.

Her Pluginde Kusur Arayıp Buraya Yazdım Dediklerimizi Uygulayarsan 1 Nebze bile olsun daha kaliteli sunucun olabilir.
TacoSpigot en son ne zaman güncellenmiş baktın mı? PaperSpigot varken tercih edilmemeli asla. Sıkıntı tabelalara tıkladığında oluştuğundan LetItRain ile alakalı olması imkansız. Stop yerine reload çekiyorsan sıkıntıların var demektir. Reload sorunlu bir komuttur bunu Spigot üzerindeki birçok kişi bilir fakat developerların işine yaradığı için kaldırılmaz. AuthMe'yi MySQL'e bağlamak performans açısından pek bir şey değiştirmeyecektir.