ChestShop

Renacr

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
TacoSpigot en son ne zaman güncellenmiş baktın mı? PaperSpigot varken tercih edilmemeli asla. Sıkıntı tabelalara tıkladığında oluştuğundan LetItRain ile alakalı olması imkansız. Stop yerine reload çekiyorsan sıkıntıların var demektir. Reload sorunlu bir komuttur bunu Spigot üzerindeki birçok kişi bilir fakat developerların işine yaradığı için kaldırılmaz. AuthMe'yi MySQL'e bağlamak performans açısından pek bir şey değiştirmeyecektir.
TacoSpigot-1.8.8-latest.jar 1.8.8 37.46MB January 25, 2017
TacoSpigot-1.8.8-latest.jar 1.8.8 37.46MB 25 Ocak 2017

Ki Ayrıca PaperSpigotun Developerleri PaperSpigottan Korumasını Çekip TacoSpigotu Kurdu Bilginiz Olsun Şuanda En Güncel Crashlara En Dayanıklı Olan TacoSpigot.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
TacoSpigot-1.8.8-latest.jar 1.8.8 37.46MB January 25, 2017
TacoSpigot-1.8.8-latest.jar 1.8.8 37.46MB 25 Ocak 2017

Ki Ayrıca PaperSpigotun Developerleri PaperSpigottan Korumasını Çekip TacoSpigotu Kurdu Bilginiz Olsun Şuanda En Güncel Crashlara En Dayanıklı Olan TacoSpigot.
Şu anda crash için herhangi bir exploit bulunmamakta (bildiğim kadarıyla). PaperSpigot ile alakalı bu yanlış bilgiyi nereden edindin bilemiyorum. TacSpigot'ın en son güncellenme tarihine bir de
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bak istersen sanırım "Yivesmirror" tarzı bir siteden baktın. PaperSpigot ile alakalı bilgi edinmek istiyorsan buyur forumu
.

Renacr

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu anda crash için herhangi bir exploit bulunmamakta (bildiğim kadarıyla). PaperSpigot ile alakalı bu yanlış bilgiyi nereden edindin bilemiyorum. TacSpigot'ın en son güncellenme tarihine bir de
bak istersen sanırım "Yivesmirror" tarzı bir siteden baktın. PaperSpigot ile alakalı bilgi edinmek istiyorsan buyur forumu
.
Ben kendi sunucumda kullandığım ve 90 kişide 20 tps yi gösteren herşeyi burada göz önüne sundum isteyen yararlanır isteyen yararlanmaz bu size kalmış bir şey :) iyi forumlar

Optional01

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lag Makinesi Redstone (Kızıltaş) ile yapılır hocam stoplag çekildiğinde kızıltaşları durdurur stoplag -c çektiğindede geri çalışmaz birisi başlatmadığı sürece tekrardan bilginiz olsun hocam he bu arada pexi halada öneriyorum hiçbir sorunu yok groupmanagerden daha iyi bana göre AlphaChest Çözümü
Kod:
AlpaChest config.yml dosyasına giriş yapın.
Buradaki "autosave: 10" kısmını aynen bu şekilde ayarlayın: "autosave: 0"
Oyunculardan şu yetkiyi silin: "alphachest.save"
Bilginiz Olsun.

Saçmalama Bu Lag Yapmaz Dersende Sebebi Budur;
Bu plugin orjinal ayarlarına göre 10 dakika da bir bütün chest.yml dosyalarını kaydediyor. Eğer bu dosyalar 5.000'i geçikse büyük ihtimalle sunucunuzda 10 dakiak da bir 5-10 sn'lik lag oluyordur.

Bu Arada Alıntıdır Kodlar.
AlphaChesti O Kısmını Öyle Yapmadım Mı Sanıyorsun?
AlphaChesti Sıfırlamadım Mı Sanıyorsun?

Hocam Zaten LetItRain Pluginin Çoğu Kişi Event Sırasında Fazla Dağıtıldıgında Lag Yaptığını bilir.
Bana Göre Lag Yapacak Sebepler;

Sunucun Günlük 50 60 Kişi Çekiyorsa Authme yi mysql a bağla
LetİtRain Az kullanmaya çalış ve az dağıt
Groupmanagerden çık ya zPermission yada pexi kullan.
EssentialsX i öğren ve EssentialsX e geç
TacoSpigot Kullan (1.7.10 Sürümü Yok 1.8 Geçiceksen Kullan Eğer ki 1.7.10 arıyorsan PaperSpigot Kullan)
NameTagEdit Kaldır EssentialsX Plugininde buda bulunmakta.
MineResetLine İse Lag Yapıyor Olabilir Çok fazla Alan seçme çözümünü tam olarak bilmiyorum ram arttır
Eğer ki stop yerine reload çekmiyorsan scoreboard ı kaldırıp lagı kontrol et.

Her Pluginde Kusur Arayıp Buraya Yazdım Dediklerimizi Uygulayarsan 1 Nebze bile olsun daha kaliteli sunucun olabilir.
Farkındaysan Üste Bakabilirsin Essentialsx Indiremiyorum Demiştim.
LeitRain Yapınca Event Yapınca Herkes Bir Yere Toplanınca Lag Gidiyor.
PaperSpigot Sunucum.
Ben Hiç Reload Çekmedim Ve Çekmem.

Renacr

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AlphaChesti O Kısmını Öyle Yapmadım Mı Sanıyorsun?
AlphaChesti Sıfırlamadım Mı Sanıyorsun?

Farkındaysan Üste Bakabilirsin Essentialsx Indiremiyorum Demiştim.
LeitRain Yapınca Event Yapınca Herkes Bir Yere Toplanınca Lag Gidiyor.
PaperSpigot Sunucum.
Ben Hiç Reload Çekmedim Ve Çekmem.
1-Host Firman Neresi
2-Lokasyon Neresi
3-EssentialsX benim sunucumda kurulu ben kurduysam sende kurarsın.