| ChosenSkyblock | 1.8.X | Yeni Açılacak Olan Skyblock Serverimiz İçin Yetkili Alımı | +1K |

Yapabilirmiyim ?

• Yaparsın

Kullanılan: 10 76.9%
  • Yapamazssın

Kullanılan: 1 7.7%
  • Bilemedim

Kullanılan: 2 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    13

Korigato99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AD :Yakup
SOYAD :-
İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Mod-Rehber (Mod Tercihim)
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :2-3
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : Başarılı Dürüst Saygılı
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Çünkü Size Yardım Etmek Ve Sunucuda Katkım Olmasi İçin
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ :Rehber 5-6 Mod 3-4
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :Batihost Aternos Nitrado
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : Okuyorum Saygılıyım Dürüstüm Başarılıyım Mc Severim Sportik Şeylerden Hoşlanırım
AD : Berke.
SOYAD : ÜNAL.
İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Moderatör veya Rehber.
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :2 Yıldır Minecraft Oynuyorum.
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :Arkadaşlar yanında azcıkta olsa küfürlü ama saygılı fakat sizin yanınızda asla!
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Çünkü Yaşıma Göre Daha Olgunum Ve Düzgün Konuşuyorum.Bu Yetkiyi Çok Güzel Yaptığımı Düşünüyorum Ve Size Ayak Uyduracağımı Düşünüyorum.
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ :10-15 arası olabilir.
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :Adlarını gerçekten hatırlamıyorum.
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ
Merhaba Benim Adım Berke,Soyadım İse Ünal.13 Yaşındayım Gebze'de Doğdum Kocaeli'de yaşıyorum.Sinopluyum 7. sınıfa gidiyorum en sevdiğim ev yemeği dolma biber dışarı yemeği çiğköfte'dir.Daha fazla şey öğrenmek istiyorsanız discorddan sorabilirsiniz.
Discord adım: Berke|Mathyrs|drill anıl
Maalesef Alınmadınız ..
[automerge]1526849517[/automerge]
+Güncel

+Güncel

+Güncel

Son düzenleme:

CemoPlays

Marangoz
En iyi cevaplar
0
AD :Cem
SOYAD : Buksur
İSTEDİĞİNİZ YETKİ : Moderatör veya admin
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 4
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : Çabuk sinirlenmeyen , sabırsız, insanlara yardım etmeyi seven biriyim :=)
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Projrinizi beğendim burada yetkili olmak istiyorum ayrıca tecrübeliyim ve server'a katkıda bulunabileceğimi düşünüyorum şahsen Chosen'de olmak bana mutluluk verir
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : 6 defa
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : AquaMC, UniversiteliPvP , GreenPvP , LuckyMC , BrotherPvP, ForcePvP
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ
: Adım cem 16 yaşındayım istanbulda yaşıyorum oyun oynamayı severim ve 3 yıldır serverlarda yetkili oluyorum bu iş benim için büyük bir zevk ve keyif alıyorum

Jklmfb00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD :Furkan
SOYAD :Aydın
İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Modluk ya da rehberlik
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :4
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :Sakin
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :Serveriniza katkı sağlarım
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ :2
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :Birtanesi ni kendim açmıştım ama amatöre bi serverdı bir tanesindede mod başurusu yapmış tım ama serverın gelişemeyeceğini fark edince ayrıldım.
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : Ben furkan 15 yaşındayım 4 yıldır mc oynuyorum ve serverlarda yetkili olmak hoşuma gidiyor.

UÇANTAVUK71

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD :Bugra
SOYAD :Kartal
İSTEDİĞİNİZ YETKİ :Moderatör
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :3
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :Sakin Sessiz ASosyal :D
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :Kendime Güveniyorum Ve Yetenekli Olduğumy Düşünuyorum
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ :10
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :Bi kaç tanesini söylüycem - norvantr shardof alphamc
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ? Adim buğra soyadim kartal kirikkalede yasiyorum ve sunucularla ilgilenmek hoşuma gidiyor

cengaver4512

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD :AYKUT HÜSEYİN
SOYAD :CANIMOĞLU

İSTEDİĞİNİZ YETKİ :REHBER
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :3
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : (Yalan söylemeyim) biraz kavgacı ama bana saygılı davrananlara saygım sonsuzdur küfür fazla etmem
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : ÇÜNKÜ KENDİME GÜVENİYORUM GÖRÜNÜŞE BAKILIRSA GÜZEL BİR EKİP KURMAYI PLANLIYORSUNUZ
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : 20 Yİ GEÇMİŞTİR KESİNLİKLE
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : HARBİCRAFT-KİNGFACTİON-ELZEMCRAFT-REALLİFE-SOMACRAFT-TEKKURŞUN ...
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ :ADIM AYKUT HÜSEYİN CANIMOĞLU 16 YAŞINDAYIM 2 KARDEŞİM VAR İKİSİDE ÇOK SAYGILI İNSANLARDIR BU ANNE BABADAN GELEN BİRŞEY SANIRIM NEYSE KONUYU SAPTIRMIYIM DEDİĞİM GİBİ 3 YILDIR MC OYNUYORUM AKLIMA YAZICAK BİŞEY GELMEDİ VALLAHA KUSURA BAKMA ELİMDEN BUNLAR GELİYOR

StarExpNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD : Yakup
SOYAD : Yıldız
İSTEDİĞİNİZ YETKİ : Moderator
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 3.5
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : Saygılı,Mütevazı,İyi Bir İnsanımdır
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Sunucunuzda İyi İşler Çıkarıp,Büyüyeceğimize İnanıyorum
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : 3
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : ChickenMC,SonKralTR
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ :
Saygılı,Mütevazı,İyi Bir İnsanımdır, Büyük Küçük Farketmez Yardımcı Olmaya Çalışırım

TheNothing

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1_Primary_logo_on_transparent_165x73.png

1533896118193.png

AD : Ahmet
SOYAD : Kaya
İSTEDİĞİNİZ YETKİ : Admin
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 5
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : Sempatik , Sakin , Sabırlı
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Daha Önce Büyük Serverlarda Görev Almış , Farklı Diller bilen İnsanarla İyi İletişim Sağlayan Birisini Neden Almayasınızki ?
İSTEDİĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : 50 - Bazıları Büyük Serverlarda [ Craftrise , Betacraft , Legendcraft , Polycraft , Hypxiel ]
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : [ Craftrise , Betacraft , Legendcraft , Polycraft , Hypxiel ] HyPixel'de Helper Diğerlerinde [ Moderator , Rehber , Admin ]
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : Sempatik Biriyim , Bilgisayarcılık Okuyorum . 3 KOdlama 3 te Normal Dil biliyorum Haftada 48 Saat Aktifim , Discord'da İse Herzaman , Biraz Aktif Olamayabilirim Ama Olmayta Çalışırım , Kitap Okumayı Sever , Yalnız Oturmayı Severim , Bilgisayar Oynamayı ve Bisiklete Binmeyi Severim
1533896118193.png

e05ead6e6ebc08df9291738d0aa6986d.png

Disocrd | TheNothing#7851

1533896118193.png

Drifter_Sprite.gif

1533896118193.png

maxresdefault.jpg

Son düzenleme:

Korigato99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 99790
Ekli dosyayı görüntüle 99792
AD : Ahmet
SOYAD : Kaya
İSTEDİĞİNİZ YETKİ : Admin
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 5
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : Sempatik , Sakin , Sabırlı
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Daha Önce Büyük Serverlarda Görev Almış , Farklı Diller bilen İnsanarla İyi İletişim Sağlayan Birisini Neden Almayasınızki ?
İSTEDİĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : 50 - Bazıları Büyük Serverlarda [ Craftrise , Betacraft , Legendcraft , Polycraft , Hypxiel ]
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : [ Craftrise , Betacraft , Legendcraft , Polycraft , Hypxiel ] HyPixel'de Helper Diğerlerinde [ Moderator , Rehber , Admin ]
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : Sempatik Biriyim , Bilgisayarcılık Okuyorum . 3 KOdlama 3 te Normal Dil biliyorum Haftada 48 Saat Aktifim , Discord'da İse Herzaman , Biraz Aktif Olamayabilirim Ama Olmayta Çalışırım , Kitap Okumayı Sever , Yalnız Oturmayı Severim , Bilgisayar Oynamayı ve Bisiklete Binmeyi Severim
Ekli dosyayı görüntüle 99793
Ekli dosyayı görüntüle 99791
Disocrd | TheNothing#7851

Ekli dosyayı görüntüle 99794
Ekli dosyayı görüntüle 99795
Ekli dosyayı görüntüle 99796
Ekli dosyayı görüntüle 99797
Aday Olarak Perminiz Verilmiştir !

xKadirBeyxx

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 75292

Öncelikle merhaba , ForumGamer sakinleri bugün sizlerle yakında açılacak olan Skyblock serverimiz ChosenSkyblock'u Tanıtacağım ..

İyi Okumalar ;

Ekli dosyayı görüntüle 75294

Öncelikle serverimizin anlamından başlıyacağım .. Chosen : İngizlizce bir kelimedir ve Türkçeye Seçilmiş olarak geçmiştir. Yani Chosen'in Kelime Anlamı Seçilmiş , Seçilmek , Seçilniş Olan anlamlarına gelmektedir ..

Ekli dosyayı görüntüle 75311

Serverimiz Skyblock üzerine dayalı olup gelişerek daha fazla oyunu kapsayarak HUB server olmayı planlıyor.
Şimdi yakında açılcak serverimizin biraz Sistem Özelliklerinden bahsediyim ;

Ekli dosyayı görüntüle 75298

Levelli Spawner , Kazandıran bitki farmları , Değiştirlmiş kasalar , Farklı farklı yumurtalar yumurtlayan tavuklar , Maden spawnerları , Farklı event türleri ve aklıma gelmeyen birçok farklı sistemlerle ;
Size En İyi Hizmeti Vermeye
Söz Verdik ..

Ekli dosyayı görüntüle 75296

Sunucu Host : Batihost
RAM : 8GB
Lokasyon : Türkiye
İşlemci : 4 Çekirdek İşlemci (Intel Xeon x5670)
Uzaktan Kontrol : Web Panel ve Uzak Masaüstü

Dipnot : Yükseltme elbete yapılacaktır !

Ekli dosyayı görüntüle 75303
1 Adet Builder
1 Adet Web-Skripter
1 Adet Admin
1 Adet Moderator
2 Adet Deneme Rehber
2 Adet Youtuber (Çektiğiniz Video 500 İzlenmeli)

Dipnot : Discord sunucumuza gelmeniz şarttır.

Ekli dosyayı görüntüle 75306

AD :
SOYAD :
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ :
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) :
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ :
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ :
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) :

Ekli dosyayı görüntüle 75307

Discord Sunucumuz :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyayı görüntüle 75308

Günü Şu Sözle Bitirmek İsterim ;

Sabret, yarınlar, dünleri unutturacak.

Ekli dosyayı görüntüle 75412

Aga Dc Grubunuz dc isminiz yokmu ya ?

iBayramUHC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD : BAYRAM
SOYAD : PAYLAŞMAK İSTEMİYORUM.
İSTEDİĞİNİZ YETKİ :BUİLDER
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : YAKLAŞIK 6 YILDIR
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : SICAK KANLI BİRİSİYİMDİR ZATEN KENDİME AİT BİR Build Team'ım bulunmakta Küfür etmem saygı çerçevesi içerisinde takılırım.
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Neden Beni seçmelisiniz Çünkü Kendime güveniyorum ve bu konuda iyi olduğumu düşünüyorum.
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : En Az 19-20
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : WomboCraft,RipCraft,CrazyFaction,HolyNW...
16 Yaşındayım Okula gidip gelen ve hemen pc başına geçerek oyun oynayan bir insanım saygı çerçevesi içerisinde takımımla ilgilenmekteyim sabah 7 ile öğlen 1 arası okulum bulunmaktadır

Manyaaq

Marangoz
En iyi cevaplar
0
DİSCORD: м̵͠α҉̨ɴyαα̷q̸̕͝#0510
AD : Buğra
SOYAD : BOLAT
İSTEDİĞİNİZ YETKİ : Moderatör
KAÇ YILDIR MINECRAFT OYNUYORSUNUZ : 4-5
NASIL BİRİSİNİZ (OYUN DIŞINDA) : Sakin, gerektiğinde ciddi, gerekmediğinde eğlenceli bir kişiliğe sahibim.
NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ : Çoğu konuda bilgim var sizin sunucuya bu bilgilerimi yansıtmak isterim.
İSTEDĞİNİZ YETKİYİ KAÇ DEFA YAPTINIZ : Genelde Rehber veya Admin oldum Moderatör'ü 4-5 defa kullandım sanırsam. Kalıcıyım.
GÖREV ALDIĞINIZ SERVERLER (KISACA) : ReaNW , DiamondNW , CraftStrest vs.
KENDİNİZDEN "AZ ÇOK" BAHSEDERMİSİNİZ : Genelde sakin bir yapım vardır. Sinirlendirildiğimde değişebilirim. Yerine göre ciddi, yerine göre eğlenceli bir yapım var. MC içinde bilgiliyim, dediklerinizi tarfiyen yaparım.