Utangaçlık dışında zıt bir karaktere sahibiz

Dışarıda utangacımdır, hatta hep konuşmaları milletten beklerim. sonradan konuşmaya dalan tip olurum genelde. gözlerim yeşil renktir ama genelde bir robot gibi bakarım.
anime konusuna gelirsek, dbz, bakugan ve tsubasayı çok seyrederdim.
hatta en sevdiğim karakter "efsanevi süper saiyan" (nickimdeki LSSJ kısmının anlamı) broly'dir, nickimden de görüldüğü gibi.
robotik bir tip olduğumu düşünürüm ama eğlencelerden de eksik kalmam. mesela uzun eşek gibi

uzun eşek taktiklerim bile vardır yani. o derece uzmanım bu işte
müzik konusunda, eskileri de yenileri de dinlerim. mesela "Overklock - DBZ Remix - Broly's Rage" gibi normal bir insanın kulağını patlatabilecek bir müziği de dinlerim, gidip de Hababam Sınıfı'ndan Fesuphanallah'ı da dinlerim.
anime dışında dragon ball multiverse okurum.
bunların dışında, fanatik bir barcelonalıyım; luis suarez hayranıyım (her ne kadar futbolcu olarak bazen düşüncesiz davranışları olsa da) ve iyi futbol oynarım.
son vakitlerde broly'e özenip kas da çalışmaya başladım. onun gibi olamayacağımın farkındayım (sonuçta o bir çizgi film karakteri, ben ise bir insanım) ama biraz kas bana iyi gelir. özellikle de kaslı olmak, uzun eşekte tek başıma eşeği çökertmede çok işime yarayacak.
eti çok severim, dana ve kuzu eti favorimdir; ama balığı da çok severim. her türlü eti severim. önüme ne konsa yerim.
Ayrıca, Creepypasta (korku hikayeleri) yazmayı, okumayı çok severim. Bu yüzden hiçbir şeyden korkmam. Çizgi film olarak, MLP de bakarım.
En sevdiğim sözler:
"
Sence ben canavar mıyım? Yanlış düşünüyorsun. BEN ŞEYTANIN TA KENDİSİYİM!!!" -
Efsanevi Süper Saiyan Broly
"
Kullanamıyorsam gücün ne anlamı var?" -
Spectra Phantom
"Ben tanrıyım." - Sonic.EXE