Çilek Dostu'nun Kendisi

AleaseÇilek

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hadi Bismillah!
Merhaba!
Ben ne şifremi kayıp ettim, ne de yeni bir başlangıç yaptım, bildiğiniz çömez bir yeni üye.
Nereden başlasam? Evet. Türkçe benim için bir takıntı. Tek harf bir hata yapmış olsam, içime bir fenalık çöküyor,gözüm kararıyor.Virgülü çok severim ^^ bir yazıya karakter veriyor bence. Şöyle not iliştireyim; Yaşımla dalga geçenleri bol kıvrımlı kas yapılarını kullanmayı öneriyorum.
İsmimi vermeyeyim ama Çilek diyebilirsiniz. 20 Mayıs 2000 doğumluyum. Tam sınırdan boğa oluyorum. Burçlara fazla inanırım bu ayrı bir konu. Saçlarım aslında kumral ama şu an mor. Gözlerim ise bir buzul gibi donuk ve anlamsız. Gerçek hayatta acayip utangaç bir insanım. En yakın arkadaşımdan bile çekindiğim olur, bu çekinme sanırım eşcinsel olduğumdan dolayı. Bu konuyu açmayacaktım çünkü insanlar dünyanın en farklı olayıymış gibi anlatıyor,sinir oluyorum. İnsanlara asla güvenmem. Tamam bu benim kişisel özelliklerim, bir de sevdiklerim sevmediklerim fobiler hobilerim ;
Çilek ile yasaklı aşklar yaşıyorum ve bana mandalina kötülükler yapıyor .s (Klasik bir türk dizisi senaryosu)
Asla balık yemem, kokusundan bile iğrenirim.
Hayvanları sevmeyenleri üstlerine köpek salarak korkudan öldürüyorum *-*
Hamsterim var, bu önemli bir detay değil sanırsam,
Anime izlemeye daha dün başladığım doğrudur,
Müzik zevkim; "rck dnlom bn mtlcca dlylmmii" değil. Havalı olacağım diye sevmediğim şeyi dinlemem. Artic Monkeys dinlerim, bir de elektronik müzik, sanırım ritim benim için her şey.
Bu sıkıcı konuyu atlayalım ve işimize bakalım hu hu,
Açıkcası bilgisayarla en iyi alakam site tasarımı ya da grafik tasarım, Çizim tableti alacağım yakında çizimler mouseden zor oluyor. Minecraft ile LOL oynarım ama şu an pek oynamıyorum kendimi Adobe CS6'ya verdim :3 "Bn cretive oynym taam mı?"
Çömezim arkadaşlar, yardım ediniz fazla yeniyim, çok uzun oldu galiba okumayın çoğunu *-*

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Öncelikle hoşgeldin, yaşınla dalga geçen olmaz merak etme, ben de 10 Mayıs 2000 doğumluyum ve forumun %60'ından daha büyüğüm dert etme yani :(
Eşcinsel olman da bir şeyi değiştirmez, bu forumda eşcinsellere saygı var, veya bize öyle görünüyor :(
--------------------------------------------------------------------
Tanıtım bölümü*
İsmime gerek yok genelde burada bana Iskef deyip geçerler tam ismimi yazmayı başarabilen az kişi vardır :(
Türkçe takıntılıyım tabii sinirlenmediğim sürece, sinirlendiğimde nokta virgül falan kalmıyor :(
Animelerden nefret ederim, anime izleyenlere karşı bir kinim yoktur ama eğer Anime izlemeyenlere hakaret edecek kadar koyu Animecileri de insan yerine koymam :(
Eğer avatarımdaki şahısı beğendiysen @Polkakorowakurwa ile iletişime geçip cemiyete katılabilirsin çok geniş(!) bir aileyiz :(
Bunlar dışında, Forum kurallarını okuman herkesin yararına olacaktır :(
Tanıştığıma memnun oldum, iyi forumlar :(

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ortak yanlarımız : Balıktan nefret etmek , eşcinsellik(Biseksüellik) , hayvanları çok sevmek. :( Biraz daha zorlasam seninle uyuşurum(Belki) :(

AleaseÇilek

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim efendim,
Umarım gerçekten öyledirler ama acayip bir farklı bir özellik değil ^^

AleaseÇilek

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ortak yanlarımız : Balıktan nefret etmek , eşcinsellik(Biseksüellik) , hayvanları çok sevmek. :( Biraz daha zorlasam seninle uyuşurum(Belki) :(

Umarım nefret ettiğin bir insan olmamam önemli olan bu *-*.[DOUBLEPOST=1424788825,1424788748][/DOUBLEPOST]
Cevapla tuşuna tıklamayı öğrenmelisin *
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Uyardığın için gerçekten saol,
Biliyorum tabi ki ama heyecandan hepsi. Hatamı mazur görün lütfen.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0