Cinema 4D Minecraft Slime Rig By Eren

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
*Geç kalınca kötü hissetti*
Erime, sanki jöle pastanın yıkılma sahnesi gibi :S
Diğerleri orta seviye, güzel. En sevdiğim sonuncusu :3
İyisin iyi, devam et bu işe :3

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0

Arkadaşlar az önce yeni alanı modelledim farkettim çimenleri biraz kötü yerleştirdim.
Ağaçlar biraz fazla yeşil gibi evet.Ama iyi yanı çimler ve yapraklar animasyonlu
ve eklemek isterim ki steve rig dışında bütün modelleri ben yaptım[DOUBLEPOST=1433414359,1433413056][/DOUBLEPOST]

@DarkStorm Buyur Kardeşim yüzleri düzenlemede pek iyi değilim beğenmediğin yerleri söyle düzeltiriz

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Arkadaşlar az önce yeni alanı modelledim farkettim çimenleri biraz kötü yerleştirdim.
Ağaçlar biraz fazla yeşil gibi evet.Ama iyi yanı çimler ve yapraklar animasyonlu
ve eklemek isterim ki steve rig dışında bütün modelleri ben yaptım[DOUBLEPOST=1433414359,1433413056][/DOUBLEPOST]

@DarkStorm Buyur Kardeşim yüzleri düzenlemede pek iyi değilim beğenmediğin yerleri söyle düzeltiriz
Sen adama slimeleri sevdirirsin.

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

@DarkStorm Bunu da bir pp niyetine gör hem ilk aksiyon karakteri denemem

Eyvallah kardeşim dehşet bir şey olmuş sağolasın + :D

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapamayacağım ama çok kullanışlı bir rig buldum patlama yürüme fln hepsi var
[DOUBLEPOST=1433348552,1433347477][/DOUBLEPOST]Ve arkadaşlar herhangi bir fotoğraf(Profil fotoğrafı,Banner vb.) zorlamayacaksa isteyebilirsiniz
Bana şey yapar mısın uçan bir inek olacak onun üzerine amuda kalkmış ve elinde at olan bir enderman olacak.
arka plan mavi olacak.