- En iyi cevaplar
- 0
Sıkıntılı bir durum var inek rigi bulamadım mümkünse sen de arar mısın domuzla yaptım ama kötü olduineğin yanlarından bir tane notch çıksın
sadece foto olsun gif ile uğraşma.
Sıkıntılı bir durum var inek rigi bulamadım mümkünse sen de arar mısın domuzla yaptım ama kötü olduineğin yanlarından bir tane notch çıksın
sadece foto olsun gif ile uğraşma.
Sıkıntılı bir durum var inek rigi bulamadım mümkünse sen de arar mısın domuzla yaptım ama kötü oldu
![]()
Eren Olur mu kardeşim notch denedim ama :/
Öyle bir bakıyor ki önüne geleni dövecek gibi...Ama çoh yağkşıklı bir öküz
banada kanat eklermsin lauwwie ye komik olsun birde üstünde pasta cıksaAma çoh yağkşıklı bir öküz
Bitiyor kardeşim[DOUBLEPOST=1433429007,1433428048][/DOUBLEPOST]banada kanat eklermsin lauwwie ye komik olsun birde üstünde pasta cıksa![]()
Gerçekten bu işe çok yatkınsın. Yakında gelişmen dileğiyle. Belki yaında 1 dakikalık MC animasyonları bile yapabilirsin.
Animasyonda tek yapamadığım yürüme olayı çok berbat yapıyom ders izlicez anlaşılan[DOUBLEPOST=1433435097,1433430253][/DOUBLEPOST]Gerçekten bu işe çok yatkınsın. Yakında gelişmen dileğiyle. Belki yaında 1 dakikalık MC animasyonları bile yapabilirsin.
Dizler çok ilerde gibi. Vücutla aynı mesafeye koy bacakları.Animasyonda tek yapamadığım yürüme olayı çok berbat yapıyom ders izlicez anlaşılan[DOUBLEPOST=1433435097,1433430253][/DOUBLEPOST]![]()
Arkadaşlar @ZereftheBlackMage saolsun gaza getirdi deneme yapıyım dedim fena bir şey çıkmadı.Görüşlerinizi ve ekleyeceklerinizi alıyım?
Rica ederim dostum. Ayrıca çok fena değil ama bence de dizleri biraz ileride. Ayrıca gölge biraz kötü olmuş. Etrafındaki kırmızılıkla.Animasyonda tek yapamadığım yürüme olayı çok berbat yapıyom ders izlicez anlaşılan[DOUBLEPOST=1433435097,1433430253][/DOUBLEPOST]![]()
Arkadaşlar @ZereftheBlackMage saolsun gaza getirdi deneme yapıyım dedim fena bir şey çıkmadı.Görüşlerinizi ve ekleyeceklerinizi alıyım?
O gifin dönüştürmesinden 12 mbdı bi de benim internetimRica ederim dostum. Ayrıca çok fena değil ama bence de dizleri biraz ileride. Ayrıca gölge biraz kötü olmuş. Etrafındaki kırmızılıkla.
Yalnız güzel olmuş. Dediğim gibi biraz büyütsen, 1 dakikalık + müzik falan youtubedaki animasyonlar gibi olur.O gifin dönüştürmesinden 12 mbdı bi de benim internetim64 renge düşürdüm böyle oldu