- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar 2 saat içinde 161 görüntüleme yaptığınız için teşekkürler
No problem dude B).Arkadaşlar 2 saat içinde 161 görüntüleme yaptığınız için teşekkürler
Bana da plsNormal sıkması. Siz bimiyonuz ünün hükiyüsünü
. (Yaş_7-mode=on)
sana skin ismi versem onu yapa biliyormusun ?Nasıl bir şey sarperinki gibi mi yoksa slime'ın üzerine karakterini mi oturtayım?
Okkey!Bana da plsbirkac video izlemistim cok ilgi cekici hikayesi
![]()
lauwwiesana skin ismi versem onu yapa biliyormusun ?
Hareket derken patlama felan olayı mı aslında basit diye bunu seçtim internette daha komplike rigler vardıriyi olmuş bence creeperın hareketlerini falan da yapabilir misin ?
aynen patlama olayıHareket derken patlama felan olayı mı aslında basit diye bunu seçtim internette daha komplike rigler vardır
Onları yapabilecek photoshopçu arkadaşlar var forumda şimdi kim hatırlayamıyorum ama onlara rigleri veririm onlar güzel bir şey ayarlayabilir52 abonem var pp ve baner yaparmısın
Gif mi yapıyım yoksa rigmi rig olursa yürüyemez sıkıntı var iskelet oluşturmayı bilmiyorumaynen patlama olayı
Hangisini istersen ama rig zor geliyorsa gif olurOnları yapabilecek photoshopçu arkadaşlar var forumda şimdi kim hatırlayamıyorum ama onlara rigleri veririm onlar güzel bir şey ayarlayabilir
Ama zor olmazsa ve pvp tarzı bişi değil ise denerim neden olmasın[DOUBLEPOST=1433347195,1433347154][/DOUBLEPOST]
Gif mi yapıyım yoksa rigmi rig olursa yürüyemez sıkıntı var iskelet oluşturmayı bilmiyorum![]()
Yapamayacağım ama çok kullanışlı bir rig buldum patlama yürüme fln hepsi varHangisini istersen ama rig zor geliyorsa gif olur