bu toplu olarak inşaat yapmada bi sorun var onu araştırıyorum şuandaevet şu an buldum fakat grup da /builder build groupall layers:3 3 yazan yere npc sayisi 5 ise 5 mi yazacagiz çünkü 1 tane iken 3te kabul etmiyor hemen duruyor
kardeşim schematic seçmemişsin onun için bu hatayı veriyor. Ayrıca sürekli olarak ilgilen konunla diyip durma başka şeylerede bakıyorum. Örnek olarak grup halde build yapma onu araştırıyorum.kardeşim yapan kişi durdu bob could not build already building or no schemathic loaded? diyor ne yazayım devam etmesi için
kardeşim schematic seçmemişsin onun için bu hatayı veriyor. Ayrıca sürekli olarak ilgilen konunla diyip durma başka şeylerede bakıyorum. Örnek olarak grup halde build yapma onu araştırıyorum.
/npc speed 5 gibi yaparsan daha kısa sürede yapar.bende o kodu yazdığımdan oldu 50dkdır spawn yapıyordu durdu!
- Çok Güzel bir plugini çok güzel anlatmışsın.
- + Beğeni.
spped 5 yapınca saçmalıyor dönüyor durmadan speed 2de güzel güzel yapıyor/npc speed 5 gibi yaparsan daha kısa sürede yapar.
2 tane daha npc yaptım bobdan ayrı fakat 3 yazıyorum toplam npc sayisini 2 tanesi çalışıyo bob ile ötekisi ama 3.cüsü çalışmıyor