Citizen 2 Builder Plugin

PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
En iyi cevaplar
2
NPCyi silmek için NPC ye sağ tıklayıp /npc remove yazmanız yeterli Toplu Halde silmek için ise /npc remove all yazmanız yeterli olucaktır.
Toplu halde bina vb. yapıtlar yapmak için bi sorun var onun için biraz sabredin.

PoiNeeT

En iyi cevaplar
2
Grup halde yapmak için /builder build groupall layers:3 yazınız 3 yerine npc sayısını yazınız.

legend706

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim yapan kişi durdu bob could not build already building or no schemathic loaded? diyor ne yazayım devam etmesi için

PoiNeeT

En iyi cevaplar
2
kardeşim yapan kişi durdu bob could not build already building or no schemathic loaded? diyor ne yazayım devam etmesi için
kardeşim schematic seçmemişsin onun için bu hatayı veriyor. Ayrıca sürekli olarak ilgilen konunla diyip durma başka şeylerede bakıyorum. Örnek olarak grup halde build yapma onu araştırıyorum.

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
  1. Çok Güzel bir plugini çok güzel anlatmışsın.
  2. + Beğeni.

legend706

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
buldum ben kardeşlerim önce 2 3 tane npc yaratın silin diğerlerini sonra hepsine tek tek /builder load build adı yazın sonra /builder build groupall layers:npc sayısı yazın ve yapmaya başlasınlar!

legend706

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 tane daha npc yaptım bobdan ayrı fakat 3 yazıyorum toplam npc sayisini 2 tanesi çalışıyo bob ile ötekisi ama 3.cüsü çalışmıyor

onada aynı şeyi yaz groupallı oda başlar ama şimdi baştan başlaman gerekecek yoksa çakışırlar

fakat en sağlıklısı tek kişi yapması uzun sürebilir ama en iyisi o!