Aslında bu yanlış bir ifade Citizens 1.7.2 çok eski bir versiyon. Citizens 2 de çıktı çünkü. Demek istediğiniz aslında "Citizens'ın 1.7.2 bukkit ile uyumlu bir verisyonu"ydu galiba.Citizens değişim eklentisidir, her versiyonunda yeni şeyler eklenir.
Eğer 1.7.2 sürümünde çalışmasını istiyorsan "Citizens 1.7.2" indirmen lazım
evet denedimDiğer sürümleri denedinmi ?
Telefondan yazıyorum hatalı yazarsam özür dilerim
teşekkürler deniyeceğimAslında bu yanlış bir ifade Citizens 1.7.2 çok eski bir versiyon. Citizens 2 de çıktı çünkü. Demek istediğiniz aslında "Citizens'ın 1.7.2 bukkit ile uyumlu bir verisyonu"ydu galiba.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu iki versiyon 1.7.2 ile uyumlu yazıyor.
Aynen öyle, ancak Citizens 2 1.7.2 için oluyor. Hemen, hemen aynı şeyAslında bu yanlış bir ifade Citizens 1.7.2 çok eski bir versiyon. Citizens 2 de çıktı çünkü. Demek istediğiniz aslında "Citizens'ın 1.7.2 bukkit ile uyumlu bir verisyonu"ydu galiba.
Bu iki versiyon 1.7.2 ile uyumlu yazıyor.
Bize Log Dosyalarini atarsaniz yardimci olabiliriz.Sanırım başka bir plugin ile çakışıyor. Çünkü bütün pluginleri silip sadece bunu yükledim ve çalıştı.![]()
Log dosyasındada bir şey yazmıyorki. /npc diye komut giriyorum, sadece orada görünüyor. Herhangi bir şey çıkmıyor, yazmıyor, olmuyor.Bize Log Dosyalarini atarsaniz yardimci olabiliriz.
Hangi Versiyon sunucu ?Log dosyasındada bir şey yazmıyorki. /npc diye komut giriyorum, sadece orada görünüyor. Herhangi bir şey çıkmıyor, yazmıyor, olmuyor.![]()
citizens in hangi versiyonu yuklu ?1.7.2/5
şunu bi denermisiniz ?Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol./
bu linktekini yükledim