abdullah2323
BOZKURT
- En iyi cevaplar
- 0
başka bi plugin sorun çıkarıyor olabilir
eyw süpersin
Teseķurlereyw süpersin
Sunucuda citizens plugininin klasoru ve jari sil sunucuya reset at ve versigim jari yukleaynı sorun bendede var nightride senin attığını yükledim gene aynı hiçbir şey demiyor ama olmuyorda bi yardım edermisin banada serverim 1.7.2 ve 1.7.5
Rica EderimBen seninkisini yükledim sorun çözüldü. Teşekkürler![]()
dediğini yaptim ama şimdi authme bozuldu girenlere register veya login sormuyor direk giriyorlar ve gene çalışmıyor ne hata neden başka bir yazi geliyor ekrana !!!Sunucuda citizens plugininin klasoru ve jari sil sunucuya reset at ve versigim jari yukle
Skype varmi ?dediğini yaptim ama şimdi authme bozuldu girenlere register veya login sormuyor direk giriyorlar ve gene çalışmıyor ne hata neden başka bir yazi geliyor ekrana !!!
kardeşim benim server 1.8 de de açılıyor 1.10 da 1.8.1 indirdim çalışmadı 1.9 indiirdim olmadı sen ne kullanıyorsunArkadaşlar doğru versiyonu indirdiğiniz taktirde çalışacaktır yani boşuna burada cebelleşmeyin ve versiyonları deneyin.1.12 de şu an da kullanmaktayım, 1.8 de de kullanmaktaydım. 1.9 da da denedim çalışıyor.
olur gönder bu arada serverinin sürümü ne1.8 için kullandığımı sildim. 1.12 de şu an kullanıyorum istersen göndereyim.