Citizens plugini çalışmıyor!

hsynszr34

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aynı sorun bendede var nightride senin attığını yükledim gene aynı hiçbir şey demiyor ama olmuyorda bi yardım edermisin banada serverim 1.7.2 ve 1.7.5

hsynszr34

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucuda citizens plugininin klasoru ve jari sil sunucuya reset at ve versigim jari yukle
dediğini yaptim ama şimdi authme bozuldu girenlere register veya login sormuyor direk giriyorlar ve gene çalışmıyor ne hata neden başka bir yazi geliyor ekrana !!!

Son düzenleme:

YEP01

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese selamlar bu sorun bendede vardı 1.8 de çözemedim bir gün şu linkle karşılaştım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

benim sunucum 1.7.10 bende çalıştı
sizin attığınız likler sadice 1.7.2 de çalışıor ama verdiğm linkler 1.8 dede çalışıyor
yada

deneyin 1.8 de çalışıcktır

olduysa teşekkürleri youtube kanlıma abone olarak teşkkür edebilrsinz

Son düzenleme:

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar doğru versiyonu indirdiğiniz taktirde çalışacaktır yani boşuna burada cebelleşmeyin ve versiyonları deneyin.1.12 de şu an da kullanmaktayım, 1.8 de de kullanmaktaydım. 1.9 da da denedim çalışıyor.

ProMertCanYT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar aynı sorun bende de var lütfen yardım..!
Arkadaşlar doğru versiyonu indirdiğiniz taktirde çalışacaktır yani boşuna burada cebelleşmeyin ve versiyonları deneyin.1.12 de şu an da kullanmaktayım, 1.8 de de kullanmaktaydım. 1.9 da da denedim çalışıyor.
kardeşim benim server 1.8 de de açılıyor 1.10 da 1.8.1 indirdim çalışmadı 1.9 indiirdim olmadı sen ne kullanıyorsun