Özelden mesaj atar mısınskyles kardeş çok karıştırdım ben ya kurcaladım felan tüm tekliflere tıkladım saf saf bekliyorum hala bir şey olmadı o yapboz oyunu gibi bir şey var ondanda bir şey çıkmadı bildiğin bir püf nokta varmı level atlamak için felan task yapamıyorum levelim yetmiyor nasıl level atlarım açıklamışsın ama daha detaylı istiyorum lütfen yardımcı ol
ben uğraşıyorum 0,3 kuruşum oldu laKardeş bununla kim uğraşacak yaa.
Dostum ben kendi işimden daha iyi bir gelir sağlıyorum.ben uğraşıyorum 0,3 kuruşum oldu laiyi para var saf saf bekliyorum öyle
Cashnhits üstüne tanımam. Tanıtım amacım değil ama bir göz atın derim bahsettiğiniz şeylere bin basar ve de scam falan değil.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
boşuna işsiz demiyorlar banaDostum ben kendi işimden daha iyi bir gelir sağlıyorum.
efendim
İşsizboşuna işsiz demiyorlar banao yüzden yapıyorum
Cashnhits üstüne tanımam. Tanıtım amacım değil ama bir göz atın derim bahsettiğiniz şeylere bin basar ve de scam falan değil.
Tıklama botu açsana.ben uğraşıyorum 0,3 kuruşum oldu laiyi para var saf saf bekliyorum öyle
İnş cnm ya.@unununium Abi Bide Referansıma GirermisinLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İnş cnm ya.
Edit :bilgisayarım olsa refin olabilirdim.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk