Çocukluğumuzdan Kalma Çocuksu Saflıklarımızı İtiraf Ediyoruz :D

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Sınıfda Ögretmenlerden korkardım bu yüzden annem hep sınıfta yanımda otururdu birisinde annem dışarı lavaboya cıktı gelmedi maksat beni hocalara alıştırmakdı annem gelmeyince bende korkudan ögretmene yumruk tekme ne varsa girmişim annemin dedigine göre hocanın parmagını cıkarmışım ve hayliyle annemden iyi bir dayak yemiştim :D bu arada annem tam 3 ay boyunca yanımda oturdu alıştırmak icin :D
omg okuldan atıldınmı peki :D keşke bende öyle olsaydım :'(

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bir gün haberlerde ''Amerika'da bir ufo görüldü'' denildi.Bende ne korktum.Onun etkisinden 2 yıl kurtulamadım :D

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
:D

ben küçükken düz duvara tırmanırdım ve kendimi spaydırmen sanırdım :D
çok hayalpresttim :D
Bende kendimi SpiderMan sanırdım valla bende duvarlara tırmadım :D
Hatta kendimi ninja ve SpiderMan karışımı bir şeymişim gibi hayal ederdim :D[DOUBLEPOST=1402516117,1402516064][/DOUBLEPOST]
Bir gün haberlerde ''Amerika'da bir ufo görüldü'' denildi.Bende ne korktum.Onun etkisinden 2 yıl kurtulamadım :D
Çocukken üstümüzden garip bir uçak geçti ve onu uzay gemisi sanmıştık düşünsene halimizi :D
Ama uçağın kıç bölümü çok büyüktü aynı bir hoparlörü andırıyordu :D[DOUBLEPOST=1402516251][/DOUBLEPOST]Sizlere Teletabi desem :D
Hatta birde bulutların üstünde yaşayan ayılarda vardı aynı onlarda şirinler gibiydi uykucu ayı felan vardı hatırlıyormusunuz?
Ve birde Tarçının arkadaşları vardı hatta ZabiMafu vardı :D

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
atlama ipinin ucunu topla,salla,salla ve artık bir ortaçağ askerisin!

• Beğen

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
belgeseli fazla kaçırdım bir gün anakonda gibi yedim artık her gün anakondayım mübarek ağzım anormal açılıyo ağzımın açılma genişliği bir 5.sınıf öğrencisinin çenesinden burnuna kadar :D

• Beğen