Çocukluğumuzdan Kalma Çocuksu Saflıklarımızı İtiraf Ediyoruz :D

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D[DOUBLEPOST=1387057622,1387057580][/DOUBLEPOST]Ya Forumda İsim Değiştirmeyi Biri Söylese Diyorum. ?

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eve gelip anneme okulda kalenin direklerine hızlıca tırmanıp havada rovaşata falan attığımı söylemişim. Annem bunu bana anlattığı günden beri kendime gülüyorum hatirledıkça

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ah o günler yok mu , o günler...
Ben küçükken annem ile babam bana oyuncak bebek almaya karar vermişler, oyuncakcıda bir tek ZENCİ bebek kalmış, tabi haliyle bizimkiler o bebegi alıp gelmişler ( bu arada barbie gibi kücük bebek demiyorum, böyle öküz gibi bebekler, hani oyuncak ayılar olurya kocaman , onun gibi...) neyse efendime söyleyim, ben odada otururken bir anda bunlar zenci bebekle bi girmişler benim gözler açılmış fal taşı gibi , bi bebeğe bakmışım 5 saniye sonra çok fazla ağlamışım, ne zaman bebeği görsem ağlamaya başlarmışım ama sadece ZENCİ bebeği görünce aglıyormuşum ,beyaz görünce tepki yok, normal davranıp oynuyormuşum :) Hep düşünürüm acaba ben küçüken zenci bebeği neden sevmedim? Çok garip bir anı işte...

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eskiden hep beni "Gonome geldi" deyip gonome taklidi yaparak korkuturlardı :/

Karanlıktan,Yükseklikten,Kapalı alandan çok korkardım.. bir defasında abimle oynarken beni dolabın üzerine çıkardı ışığı kapadı ve kapıyı çıktıktan sonra kapattı.. 3 korkumda aynı anda vurunca.. beden daha fazla dayanamadı tabi :D

Küçükken ansiklopedilere bakarken böcekleri görünce çok pis korkardım ayı gibi basarlardı resimleri.. abim fln da gelir korkuturdu onunla D:
Sırf bu yüzden hala sinek vb. hayvanlardan tırsarım

Sonunda "tm" bulunan oyunları Türk oyunu sanardım "Tm:Türk Malı" hesabı.. sırf bu sebeple yıllarca quake 3 Türk oyunu demiştim :D

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
gora filmini izledikten sonra sucukları ağaçlarda yetişiyor sanmıştım
ulan tek sana şuku verdim :WQe.we.qww
Bu arada konuyu todeskeks açti sandim tam küfürlerimi hazirladim ki mesut açmiş :([DOUBLEPOST=1387091241,1387090705][/DOUBLEPOST]Bana gelirsek;
Pilleri sobada eriyen maddeler saniyordum, güğümün bir metre havaya kalkip tekrar sobanin üstüne düştüğünü görene kadar :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yağmur Yağıarken Bir amca Dükkanının Canlarını Hortumla Yıkıyordu Bende Yağmuru Onun Yağdırdığını Sanmıştım Okula Başlayana Kadar :D