Hangi çavuş? G. Not: Töbe bismillah.Oda bir şey mi küçükken hepiniz çeşmenin altındaki gizemli deliği bilirsiniz oraya benim çavuşu sokmuştum zar zor çıkartmıştım![]()
Hangi çavuş? G. Not: Töbe bismillah.Oda bir şey mi küçükken hepiniz çeşmenin altındaki gizemli deliği bilirsiniz oraya benim çavuşu sokmuştum zar zor çıkartmıştım![]()
Görünmez notu okudunmu *-* ifşa mı işfamı ne ettin Görünmez NotuÇavuş derken erkeklik organımı daha nasıl anlatıyım
May you kill me?Daha beteride var küçükken balkondan milletin kafasına işerdim![]()
oha yuh çüşş!!!Daha beteride var küçükken balkondan milletin kafasına işerdim![]()
olm küçükken diyoz kör!İĞRENÇSİN
O.O ciddi olamazsın!Bak bu daha beter.Küçükken kuş tutup g---tüne parmağımı sokarmışım
elbette olabilir.O.O ciddi olamazsın!
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sonra neden uzaylılar insanlarla iletişime geçmiyor.Bak bu daha beter.Küçükken kuş tutup g---tüne parmağımı sokarmışım
Uzak doğuda (kore-japon-çin) yeniyor kibana inanmayacaksınız yosunu çubukla alıp arkadaşıma yedirmeye çalışırmışım -.-
:,D güldürdunKüçükken arkadaşlarıma miskette yenilince ağızlarına misket sokup yuttururdum ne günlerdi![]()