Çocukluk korkularınız

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Küçükken karanlıktan korkardım ve hala korkuyorum ama küçük halim kadar paranoyak değilim bir de asansör fobim var asla asansöre binmem gerekirse 100 kat merdiven çıkarım ama binmem[DOUBLEPOST=1410686582,1410686252][/DOUBLEPOST]
6 yaşımdayken mustafa diye bi arkadaşım bize gelmişti bizde bi yaşlı nine maskesi var böyle sivilceli filan
bildiğin cadı maskesi işte sonra ben su icmeye gitmiştim geri geldigimde odamın ışıkları kapalı böyle noluyo lan diye bi iceri barken böööh diye bi üstüme atladı
bildigin atladı yere devrildim böyle one lan one lan cık lan üstümden dedim filan
kalbim böyle tık tık tık tık diye bi atıyoduki cıkcak gibiydi lannnn mustafa napıyon lan sen dedim
korkuttum işte dedi
tamam filan
işte bi kac gün sonra
koridor karanlık böyle tam ablamın odasına giricem önüme o mustafanın cadı maskesini taktıgı cadının
full vücudu böyle bi önüme cıktı aaaa diye bagirip tam diger tarafa koşarken bidaha cıktı aaa dedim busefer tekrar diger tarafa dogru koşarken cıkmadı önüme odaya bi girdim varya
ayaklarım alev almış zıplaya zıplaya girdim ztn ışık hızında ablaaaaa abla yardım et abla koridorda bişi var ablaaaaaaaa dedim cırlıyom böyle hayatımın en korkunc anıydı
karabasan gibi amerika tam böyle bi tarafa giderken korkuyom diger taraftada cıkıyo böyle sonra tekrar dönüyom ablamın odasına resmen yani nere dönsem karşıma cıkıyodu nedense sanki karşımdaymış gibi gördüm
ya resmen önümde durdu ya resmen diyorum önümde o maskenin vücuduyla birlikte durdu önümde bana baktı resmen ya yani hayal biliyorum ama niye önüme cıktı bi anda önümde gibi gördüm artık korkudan o anda kafayımı yedim bilmiyorum ama cok fena korktum şimdi anlatırken ikide bir arkama bakıyom hala karanlıktan korkarım cünkü o olaydan sonra adımımı atmam karanlıga 13 yaşındayım düşünün
O şakanın etkisinde kalmışsın halüsinasyon görmüşsün
EinsteinSincap

djyee

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Etrafimdaki görmediğim varliklardan korkardim artik bu korkumu yendim fakat hala o varliklar arkamda dolaşiyo hissede biliyorum.....
2 Kere gözume gözuktuler 1 tanesini görduğum hafizam net 2. sini gördum fakat hatirlayamiyorum.
this is top secret! only eyes!

McFanatik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Etrafimdaki görmediğim varliklardan korkardim artik bu korkumu yendim fakat hala o varliklar arkamda dolaşiyo hissede biliyorum.....
2 Kere gözume gözuktuler 1 tanesini görduğum hafizam net 2. sini gördum fakat hatirlayamiyorum.
this is top secret! only eyes!
Aynen odamda yatarken ben hep sürekli dolabımın üstündeki oyuncak böyle pofuduk ayıcık mayıcık olur ya en az 15 tane var böyle kücük ama böyle ayı kadar olanlarından deil sonra ablamın eski bebeği vardı bitane böyle hani yatırınca gözleri kapanır kaldırınca acılan bebekler varya ondan işte hemde sacları sarı gözümü ondan alamıyom yatarken paranormal activity - paranormal belgesellerde bebeklerin eli kolu hareket ediyo konuşuyo filan kapılar kendi kendine acılıyo ya o paranormalliklerden cok fena korkuyom tamda böyle yüz yüze kalıyoz bebeklerle yatagımın su arka tarafındaki yerinin üstünde palyaco kuklaları var böyle gülen 4 tane resmen psikolojim bozuluyo cogunlukla erken saatte gidip annemelrin yatakta cift kişilk yatakta tek yatma qeyf yapiyom

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen odamda yatarken ben hep sürekli dolabımın üstündeki oyuncak böyle pofuduk ayıcık mayıcık olur ya en az 15 tane var böyle kücük ama böyle ayı kadar olanlarından deil sonra ablamın eski bebeği vardı bitane böyle hani yatırınca gözleri kapanır kaldırınca acılan bebekler varya ondan işte hemde sacları sarı gözümü ondan alamıyom yatarken paranormal activity - paranormal belgesellerde bebeklerin eli kolu hareket ediyo konuşuyo filan kapılar kendi kendine acılıyo ya o paranormalliklerden cok fena korkuyom tamda böyle yüz yüze kalıyoz bebeklerle yatagımın su arka tarafındaki yerinin üstünde palyaco kuklaları var böyle gülen 4 tane resmen psikolojim bozuluyo cogunlukla erken saatte gidip annemelrin yatakta cift kişilk yatakta tek yatma qeyf yapiyom
Yatak odandaki tüm bebekleri palyaçolar oyuncak poster falan ne varaa odadan dışarı et hatta yok et
Bir yerde okumuştum ayette yazıyordu galiba
Evde resimler heykeller falan ne varaa onların içine şeytan veya ruh giriyor
Ayrıca yatak odasinda kukla falan olmasi piskolojik diskolijik jinekolojik aptoljik hasstrolojik sorunlara sebep oluyor
Yani o lanet olası lanet kuklari yok dostum ! 11! -

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yatak odandaki tüm bebekleri palyaçolar oyuncak poster falan ne varaa odadan dışarı et hatta yok et
Bir yerde okumuştum ayette yazıyordu galiba
Evde resimler heykeller falan ne varaa onların içine şeytan veya ruh giriyor
Ayrıca yatak odasinda kukla falan olmasi piskolojik diskolijik jinekolojik aptoljik hasstrolojik sorunlara sebep oluyor
Yani o lanet olası lanet kuklari yok dostum ! 11! -

senin söylediğin ayet hayvan heykelleri vs onlar günah oyuncak bebekte sıkıntı yok

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Ben çocukken Zombilerden korkardı.

HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi