AxcelaD
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Hala çocuksun?Ben çocukken Zombilerden korkardı.
HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hala çocuksun?Ben çocukken Zombilerden korkardı.
HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben mevzuyu yanlış şey ettiydim demekkisenin söylediğin ayet hayvan heykelleri vs onlar günah oyuncak bebekte sıkıntı yok
Senin piskolojin çok bozulmuş sen psikoloğa git ciddiyimzenci insanların cinsel organlarından çok korkardım hem dişilerinkinden hem de erkeklerinkinden... ancak bu korkum devam etmekle kalmadı dahada arttı. Şimdi tüm zencilerden korkuyorum. Ne zaman bir tane görsem ağzına aldığım zencinin tükürüğe bulanmış kıllı torbaları geliyor aklıma...
Biblolar da baya sıkıntı varsenin söylediğin ayet hayvan heykelleri vs onlar günah oyuncak bebekte sıkıntı yok
Böyle havalı değilÇocukkende, şimdide korktuğum tek şey ölümdü.
Bence yalan.Neyse bende anlatayımfsafasfsafasfsafsafas kimse okumadı benim mesajıamerika ben 6 7 yaşlarımda paranormal activity izleyince psikolojim bozuldu yemin ediyom[DOUBLEPOST=1410646639,1410646609][/DOUBLEPOST]
uydurmuyom
Hayal olabilir mi yani emin misin ?Etrafimdaki görmediğim varliklardan korkardim artik bu korkumu yendim fakat hala o varliklar arkamda dolaşiyo hissede biliyorum.....
2 Kere gözume gözuktuler 1 tanesini görduğum hafizam net 2. sini gördum fakat hatirlayamiyorum.
this is top secret! only eyes!
SWF ?Ben swflerden korkuyorum asdf .D
Fazla arka sokaklar D:O zamanlar farklıydı; Evin dışından beni gözlüyorlar, her hareketimi takip ediyorlar, ekmek almaya çıktığım anda beni yakalayıp organlarımı söküp beni çöpe atacaklar zannederdim.
one be.Pwozwas
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi