Çocukluk korkularınız

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
zenci insanların cinsel organlarından çok korkardım hem dişilerinkinden hem de erkeklerinkinden... ancak bu korkum devam etmekle kalmadı dahada arttı. Şimdi tüm zencilerden korkuyorum. Ne zaman bir tane görsem ağzına aldığım zencinin tükürüğe bulanmış kıllı torbaları geliyor aklıma...
Senin piskolojin çok bozulmuş sen psikoloğa git ciddiyim

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçükken karanlıktan korkardım şimdiki korkum bu :D biri saklanıp önüme aniden böööh yapınca

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Karanlıktan korkardım hele bi aralar ben10 seyrediyodum vilgax gelip beni uzay gemisine kaçırır diye korkuyodum :D
2- Bide kreşteyken sınıfın kapısı kapatılınca korkuyodum benim için özellikle açık tutuyolardı :D

XPyroBebekX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
fsafasfsafasfsafsafas kimse okumadı benim mesajı :D amerika ben 6 7 yaşlarımda paranormal activity izleyince psikolojim bozuldu yemin ediyom[DOUBLEPOST=1410646639,1410646609][/DOUBLEPOST]
uydurmuyom
Bence yalan.Neyse bende anlatayım

Arkadaşım 6 yaşındayken bana 2 korku maskesi gösterdi tabi bilmiyordum o zamanlar bu filmler çıkmamıştı oyunları vardı.
Sonra ben ekmek alacağım dedi ben bilgisayar oynuyordum.Sonrada bir maske çıktı ödüm koptu yere yattım,adam oyunu oynamış eşya falan da almış gerçek sandım sonra ŞAKA diye bağırdı :lol::lol:

Üstelik Paranormal Activity artık bana o kadar korkunç gelmiyo modası gitti B)[DOUBLEPOST=1410771504][/DOUBLEPOST]
Etrafimdaki görmediğim varliklardan korkardim artik bu korkumu yendim fakat hala o varliklar arkamda dolaşiyo hissede biliyorum.....
2 Kere gözume gözuktuler 1 tanesini görduğum hafizam net 2. sini gördum fakat hatirlayamiyorum.
this is top secret! only eyes!
Hayal olabilir mi yani emin misin ?