Çocukluk korkularınız

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Anne terliği
  • 2,5 cmlik bi' mermiye sahip ve 7 şarjör boyutu
  • x20.0 lık bi görüş kapasitesi
  • Falso alma özelliği
siz hiç mi korkmadınız yahu :D
Beni annem hiç dövmedi :p

Eskiden evimizin koridorunda bir resim vardı asılmış öylesine gece çok korkuyordum ışıklar kapalıyken onun yanından geçmeye koşa koşa gidiyordum ve karanlıktan korkuyordum(hala korkuyorum).

KeremCSR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
5-6 yaşlarındayken kuzenimin hareket eden bebeği vardı yürüyordu konuşuyordu ve el sallıyordu bir gün bozuldu
Dolaptan sesler geliyo bi baktık bebek düştü(düştü ve kalktı özelliği bu galiba) sonra ben korkudan bebeğe bir tekme koydum kafası parçalandı bebeğin ozamandan beri bebekle oynamadım ;-)

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
5-6 yaşlarındayken kuzenimin hareket eden bebeği vardı yürüyordu konuşuyordu ve el sallıyordu bir gün bozuldu
Dolaptan sesler geliyo bi baktık bebek düştü(düştü ve kalktı özelliği bu galiba) sonra ben korkudan bebeğe bir tekme koydum kafası parçalandı bebeğin ozamandan beri bebekle oynamadım ;-)
İnsan dolaptan korkar biraz lo. Ve gülmekten deliye döndüm :D:S.D:s:D

KeremCSR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O korkuylada dolap tanımadım geçirdim kafasına tekmeyi parçalandı :-D

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konunun mesajlarını okurken bunun çıkması :(

Neyse korku filmlerini izlemeyi severim korkunç yerlerde gözümü kapatıyorum istemsizce :D
Bir kez video izliyordum XOX oyunu varya onu anlatıyordu şimdi naparsın bir yere tıkla dedi tıkladım birden canavar çıktı ben yere düştüm annem yoktu evde yalnızdım annem yukar katta yengemlerdeydi ben bir bağırdım annemle yengem koşa koşa geldiler. Aniden çıkan çoğu şeye korkum var. Ama küçükkenki en büyük korkum aileme bir şey olmasıydı. Aklıma getirdikçe ağlardım sonra dua ederdim..

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Yüzüklerin Efendisin'de ki Nazgullar ve hol de ki banyonun girişin de havada hafifçe süzülen beyaz tül mü desem?Tıpkı bir hayalet gibiydi ve ben ondan çok korkarkdım çok hafifçe dalgalınırdı hava da ve ciddi söylüyorum tıpkı O çizgifilmler de gördüğümüz hayaletlerden bir farkı yoktu çünkü beyaz hafifçe ağırca dalganıyor hafada tüy misali süzülüyor ve o taraftan rüzgarın çıkardığı ıslık sesiyle resmi bir hayalet ilan ediliyor.

E daha neler neler var.Ev de ki ilk kez tek başıma kalışım ve annemler bir düğüne uğramaya çıkıyor bu arada ben tek çocuğum ve televizyonu açıp flm izleyeyim dedim ve Yüzüklerin Efendisi vardı ben de abimler de bunu çok seyrediyor ben de bunu izleyeyim en azından onlara ne kadar cesur olduğumu göstereyim diye hava atayım dedim ve O gece hava kapalıdır.Birden sağanak yağmur başladı bildiğiniz fırtına şimşekler çakıyor bana bir korku bastı bir an da televizyon karıncalandı büyük bir gürültüyle ben birden irkildim bir an da görüntü geldi karşım da nazgul çığlıka tıyor evde bağırdım sonra televizyonu kapatıp koltuğa geçtim oturdum battaniye ye sarıldım gök gürüldüyor camdan ıslık sesi geliyor ve BAM!Elektirikelr gitti ve O yıldırım düştü ev de garip garip gölgeler çıktı ben çığlık atarak oda da dört döndüm ve hola geçtim ki amanın O tül ıslık sesi ve şimşek ağlamaya başladım ev de dört dönüyorum mutfağa geçiyorum oradan yatak odasına oradan tekrar salona ve hola yine o tül bunu 4 kez kadar tekrar ediyorum ve resmen aklım gidicekken kapı açılıyor annemle babam geliyor.

byCelil53

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Neyse korku filmlerini izlemeyi severim korkunç yerlerde gözümü kapatıyorum istemsizce :D
Bir kez video izliyordum XOX oyunu varya onu anlatıyordu şimdi naparsın bir yere tıkla dedi tıkladım birden canavar çıktı ben yere düştüm annem yoktu evde yalnızdım annem yukar katta yengemlerdeydi ben bir bağırdım annemle yengem koşa koşa geldiler. Aniden çıkan çoğu şeye korkum var. Ama küçükkenki en büyük korkum aileme bir şey olmasıydı. Aklıma getirdikçe ağlardım sonra dua ederdim..
Bende geçen gün reklam kapatıcıyısı kapatmıştım
sitede bunu gordum odup koptu reklam kapatıcıyı açtım :D Dedimki alllaahhhhhhhhhhhhh bismillah :D

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi

Ben de küçükken mail açmıştım kendime bir mail gelmişti video vardı açtım korkunçlu garı :D Sandalyenin arkasına saklanmıştım :D

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
abi dün ben öyle bir şey yazmadım?

(Pwozazwas ı diyorum)
didiiiin. Al sana kanıt Tıkla link açılsın

ah şu korkunçlu karı linki verenler. Bi bitmediniz...

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Benimde şimdi akıma geldi bebekken bi cd vardı animasyondu bi sahnesinde seni yiceem gibi bişi diodu çok korkuodum.

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karanlık Gecelerden Uykum Eksik :(
(
Hala Korkuyorum Karanlıkta Garip Bir Ses Geliyor Ve Bazen Kötü Şeyler Görüyor Gibi Oluyorum)