Çöp Teori,Gerçekmi Değilmi İspatlandı!

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
VE Yine John Titor,Bu adam tamamen bir yalandan ibaret,bu bizim zamanımızda yaşayan zengin ünlü bir işadamı.
Nerdenmi bildim ? 2015'te 3.dünya savaşının olacağını söyledi ve ne oldu ? HİÇBİRŞEY. Anlayacağınız
bilim tamamen yalandan ibaret şeylerle dolu,tamam doğrularda var ama önüne gelen desinmi "Ben John Titor,Gelecekten;2037 yılından geliyorum"
Bu tamamen yalan birşeydir,şimdi john titorun çıktığı o 1940'taki fotoğraf photoshop,tabii ki resmin orjinalini bulamassınız,ne kadar istesenizde
araştırsanızda bulamassınız,nedeni john titor google veya diğer arama motorlarına bir miktar para vererek bu fotoğrafın olduğu tüm kaynakları sildirdi.bu kadar basit bir olayın konuşulmasına hayret ettim,ne kadar özür dilerimymışız meğerse.
SİZİNDE DÜŞÜNCELERİNİZİ ALALIM,BU SAÇMA TEORİ BİR GERÇEKMİ,YALANMI! ??

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teorinin yalan olduğu ''Zaman'' kelimesinin kökeninden belli gibi. Bildiğim kadarıyla Zaman aslında Zemane'nin yeni hali biraz araştırırsanız bunun hakkında Zem-Ane tam emin olmasamda bu kelimedeki ''Ane'' harf bütünlüğü ''An'' anlamına geliyor. Yani zaman aslında yüzbinlerce anlardan oluşuyor. Bu da geçmiş ve geleceği silip geçmişi sadece bir hafıza oyunu yapıyor. Kelimenin etimolojisine bakmanızı öneririm.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dünya savaşı olduğunda herkes aynı anda mı öğreniyor sanki ? Belki çoktan başladı ?
Üzgünüm, dediğin 50 yıl önce olsaydı doğruydu fakat günümüz teknolojisinde basın yayın organları çok gelişti artık herşeyden haberdar olunuyor. Saniyede amerikadaki kar fırtınası olduğunu ve bundan nedense 31 kişi öldüğünü ( <_< lanet olası subliminal haberler) öğrenebilirsin.

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm, dediğin 50 yıl önce olsaydı doğruydu fakat günümüz teknolojisinde basın yayın organları çok gelişti artık herşeyden haberdar olunuyor. Saniyede amerikadaki kar fırtınası olduğunu ve bundan nedense 31 kişi öldüğünü ( <_< lanet olası subliminal haberler) öğrenebilirsin.
Aynen öyle,ayrıca dünya savaşı tüm dünyayı kapsayan bir savaştır,birtek amerikada olmayacak.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Teori = teoridir. Bilim tamamen yalandan ibaret şeylerle dolu derken de ne yaşıyordun merak etmedim değil.

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teori = teoridir. Bilim tamamen yalandan ibaret şeylerle dolu derken de ne yaşıyordun merak etmedim değil.
Teori dediğime bakma,bu doğruluğu kanıtlandı sanılan bir şey,demek istediğim önüne gelen bir konu atıyor ortaya ve bilimsel bir şey yaptığını sanıyor,demek istediğim bu.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teori dediğime bakma,bu doğruluğu kanıtlandı sanılan bir şey,demek istediğim önüne gelen bir konu atıyor ortaya ve bilimsel bir şey yaptığını sanıyor,demek istediğim bu.
Örnek olarak bundan 6 sene önce avrupalı çok ünlü bir falcı 20 yıl içinde türkiye avrupalı devletlere hükmedecek demişti şimdi hala o ânı bekleyen vardır eminim :3

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Teori ve halk arasında doğru bilinenleri karıştırmayın. Halk ne bilim adamıdır, ne de bu işlerle uğraşır. Halk duyar ve konuşur. Teori teori olarak kalır çürüyene veya doğrulanana dek.
Örnek olarak bundan 6 sene önce avrupalı çok ünlü bir falcı 20 yıl içinde türkiye avrupalı devletlere hükmedecek demişti şimdi hala o ânı bekleyen vardır eminim :3
Bunun bilimle alakası ne?

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Teori kesin bir şey değildir. Teori çürütülebilir bir şeydir. John Titor'un zaten bir kaç görüşü gerçekleşmemiştir. Ki sen burada adama laf söyleyemezsin. Savaş dediğin şey aniden gerçekleşmiyor. Yani 1 Ocak 2016 sabahı kalktığın gibi savaş uçakları evini bombalıyor olamaz. Savaş yavaş yavaş başlar. Bu teori her geçen saniye biraz daha korkutuyor insanı. Çünkü haberleri takip ederseniz görürsünüz, İran'ın Amerika askerlerini esir alması, Amerika'nın Rusya bizim için bir tehdittir demesi. Kuzey Kore'nin Amerika'yı tehdit etmesi. Bunlar savaşın başlangıcı olabilir. Ben bu teoride tarafsızım, gerçekleşedebilir gerçekleşmeyedebilir.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
John Titor denen kişi tamamen uydurmaca bir adamdır.

Savaş denilen şeyin topyekün hurra savaştan ibaret olduğunu sanmak saçmalık. Şu anda çok büyük ölçekte bir savaş süregeliyor. Cold warfare denilen tarafların birbirine siyasi ve askeri ültimatom göndermesiyle yaşanan savaş türü vardır. (Putin'in EU mallarına ambargo koyması, Esat ve ortadoğu üzerinden yaşanan doğu-batı çatışmaları vs... Uzar gider, siyasete girer. )

Savaş öngörülmesi zor olan bir şey değildir. Ben de 3. dünya sıcak savaşının çıkmasını bekliyorum. Sağlam kanıtlarım da var çıkacağına dair. Dünya medyasını takip edip yakın tarihle ilgili her averaj insan bu öngörüde bulunabilir.

bilim tamamen yalandan ibaret şeylerle dolu
Sen bir Snickers ye bence. Açken sen sen değilsin.​

Sıradaki.