Çöp Teori,Gerçekmi Değilmi İspatlandı!

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
John Titor denen kişi tamamen uydurmaca bir adamdır.

Savaş denilen şeyin topyekün hurra savaştan ibaret olduğunu sanmak saçmalık. Şu anda çok büyük ölçekte bir savaş süregeliyor. Cold warfare denilen tarafların birbirine siyasi ve askeri ültimatom göndermesiyle yaşanan savaş türü vardır. (Putin'in EU mallarına ambargo koyması, Esat ve ortadoğu üzerinden yaşanan doğu-batı çatışmaları vs... Uzar gider, siyasete girer. )

Savaş öngörülmesi zor olan bir şey değildir. Ben de 3. dünya sıcak savaşının çıkmasını bekliyorum. Sağlam kanıtlarım da var çıkacağına dair. Dünya medyasını takip edip yakın tarihle ilgili her averaj insan bu öngörüde bulunabilir.

Sen bir Snickers ye bence. Açken sen sen değilsin.​

Sıradaki.
Birsürü çürümüş teori var bilimde,bilim adamları para kazanmak için yapıyor tüm bunları,mesela john titorda dediğim gibi bu işten milyonlarca lira kazanmıştır eminimki.yukardaki cevabımı oku istersen.

O kim? Ne olayı? Neler dönüyor yav? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?!
:3 Güldürdün.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birsürü çürümüş teori var bilimde,bilim adamları para kazanmak için yapıyor tüm bunları,mesela john titorda dediğim gibi bu işten milyonlarca lira kazanmıştır eminimki.yukardaki cevabımı oku istersen.

Teori dediğin şey kanıtlanmamış araştırmadır. Adamlar çürütülsün diye atıyor teorileri ortaya olay tamamen ondan ibaret zaten. Titor'un yaptığı dolandırıcılıktır, ortaya attığı şey de İDDİA dır, karıştırmayalım birbirine. Her şey bir yana Titor'un yaptığı bir açıdan mantıklı temellere oturtulabilir. (Diyalektik Materyalizm, insanlara düşünecek şeyler verme vs...) Haksız değilsin ama cümle seçimlerin yanış.

Bilimin yanlış şeylerden oluşması da bilimin doğasındadır. Arnavut biberinden acı olduğu için şikayet edemezsen bilimden de kesin olmadığı için şikayet edemezsin.

Türkiye'de zambaktan kanser tedavisi yaptığını iddia eden bir abi vardı. İnsanların üzerinde istekleri dışında ilaç testi yaptığı için hapse atılmıştı. Birleşik Devletler adama labaratuvar verip profesör maaşı bağlamıştı. Sonra Türkiye neden gelişmiyor. (Yanlış anlaşılmasın izinsiz ilaç denemesi yapmayı savunmuyorum.)

ElectroTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teori dediğin şey kanıtlanmamış araştırmadır. Adamlar çürütülsün diye atıyor teorileri ortaya olay tamamen ondan ibaret zaten. Titor'un yaptığı dolandırıcılıktır, ortaya attığı şey de İDDİA dır, karıştırmayalım birbirine. Her şey bir yana Titor'un yaptığı bir açıdan mantıklı temellere oturtulabilir. (Diyalektik Materyalizm, insanlara düşünecek şeyler verme vs...)

Türkiye'de zambaktan kanser tedavisi yaptığını iddia eden bir abi vardı. İnsanların üzerinde istekleri dışında ilaç testi yaptığı için hapse atılmıştı. Birleşik Devletler adama labaratuvar verip profesör maaşı bağlamıştı. Sonra Türkiye neden gelişmiyor. (Yanlış anlaşılmasın izinsiz ilaç denemesi yapmayı savunmuyorum.)
Aynen hiç o yönden düşünmemiştim,titor belkide iyi bir iş yaptı kim bilir,hastalıklı veya amaçsız insanlar için düşünecek bir konu haline geldi kendisi bu bir iyilik olabilir aslında.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yalnız dikkat etmediğiniz olay şu ki belki adam olmasaydı savaş olacaktı*
Teoriyi savunduğum falan yok sadece emin olmadan konuşmayın diyorum :(