(Çözüldü) Arkadaşlar adamın 7 mesajı var Cehennem Kaşifi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Adamın çok az mesajı oluyor, beğenilen mesajlar 0 , mctl 21 ama Cehennem Kaşifi/Büyücü
Nasıl Oluyor.
Örnek:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Cehennem Kaşifi

Beğenilen Mesajları:
0
Ödül Puanları:

Uyarı Puanları:
0
Para:

Minecraft Kullanıcı Adı:
Reyretee

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ödül puanı 600 olduğu için. onun mesajla alakası yok.
27 Temmuz 2012 de kayıt olmuş 1 yıl geçince 365 puan veriyo bana verdi geri kalan puanlarda öyle biyerlerden gelmiştir

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
1 yıl geçince 365 puan 100 gün geçince 100 puan ilk mesajda 15 puan bayramda 100 puan ve doğum gününde 15 puan

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
dberkay Rapor Edildin Yazdığın Hiç Terbiyeli Bir Mesaj Değildi Herkese Burdan söylüyorum. Bana attığı mesaj da çok ağır küfür vardı. Ve siyasetle ilgili idi. En yakın zaman da banlanırsın gibime geliyor...

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
dberkay Rapor Edildin Yazdığın Hiç Terbiyeli Bir Mesaj Değildi Herkese Burdan söylüyorum. Bana attığı mesaj da çok ağır küfür vardı. Ve siyasetle ilgili idi. En yakın zaman da banlanırsın gibime geliyor...

Forumda siyaset yasakdır profil resminde ki gibi.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda siyaset yasakdır profil resminde ki gibi.
O zaman durma rapor et. Çünkü bu resmi koyunca A veya B partili olmuyorsun. Mısırdaki masum insanların yanında olduğumu bildiriyorsun. Senin siyasette anladığın bu ise durma rapor et...[DOUBLEPOST=1377708776,1377706085][/DOUBLEPOST]Cevap Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın...

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
S
O zaman durma rapor et. Çünkü bu resmi koyunca A veya B partili olmuyorsun. Mısırdaki masum insanların yanında olduğumu bildiriyorsun. Senin siyasette anladığın bu ise durma rapor et...[DOUBLEPOST=1377708776,1377706085][/DOUBLEPOST]Cevap Veremeyeceğiniz İşlere Kalkışmayın...
Sonuçta R4bıa'da siyasete girer, burası mısıdaki masum insanları savunma forumu değil minecraft forumu sayeseti facebook'da yaparsın.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
S
Sonuçta R4bıa'da siyasete girer, burası mısıdaki masum insanları savunma forumu değil minecraft forumu sayeseti facebook'da yaparsın.
Tario76 sen hala anlamadınmı R4BIA İşareti siyaset ile ilgili değil. Ve burası bir forumdur. Ve Mısır'daki Katliamı protesto etmek kurallara aykırı değildir. Siyasetle ilgilide değildir. Siyaset demek partileri savunmak demektir Forumda bir partiyi desteklemek siyasete girer. Ve hala anlamadıysan:

Vikipedi açıklaması: Siyaset veya politika, devlet işlerini düzenleme ve yürütme sanatıyla ilgili özel görüş veya anlayış.

İnşAllah Anlamışsındır...

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
S
Evet, katiliyorum.
-------------------------------------------
Ve R4bia ile ilgili biraz daha buyuk dusunun. Yani demek istedigim ulkeler capinda. Ayrica misir' daki darbeyi kinamak ayni zamanda o ulkenin ic islerine mudahale demek. Ulkeler capinda dusun, artik ulkeler ulkerin ic islerine boyle ulasiyor. Yani anlatmak istedigimi anliyor musunu? Cok yuzelsey anlatmaya calistim cunku siyasete girmek istemiyorum. Cunku yasak zaten bu benim tek mesajim olaca bu konuyla igili. Suriye'yi Irak'i dusun irak'a neden girildigini dusunun. Neyse dedigim gibi cok girmek istemiyorum. Ama son olarak eklemek istedigim sey: daha ulkemizi kurtaramamisken baska ulkelerle ugrasmamiz dogru degil gibi geliyor bana. Once kendi ulkemizi kuratarabilirsek... Su ana kadar yazimi tekrar okudum ve hic bir siyasi parti veya kurulus ile igili olmadigini dusunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...