(Çözüldü) Arkadaşlar adamın 7 mesajı var Cehennem Kaşifi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet, katiliyorum.
-------------------------------------------
Ve R4bia ile ilgili biraz daha buyuk dusunun. Yani demek istedigim ulkeler capinda. Ayrica misir' daki darbeyi kinamak ayni zamanda o ulkenin ic islerine mudahale demek. Ulkeler capinda dusun, artik ulkeler ulkerin ic islerine boyle ulasiyor. Yani anlatmak istedigimi anliyor musunu? Cok yuzelsey anlatmaya calistim cunku siyasete girmek istemiyorum. Cunku yasak zaten bu benim tek mesajim olaca bu konuyla igili. Suriye'yi Irak'i dusun irak'a neden girildigini dusunun. Neyse dedigim gibi cok girmek istemiyorum. Ama son olarak eklemek istedigim sey: daha ulkemizi kurtaramamisken baska ulkelerle ugrasmamiz dogru degil gibi geliyor bana. Once kendi ulkemizi kuratarabilirsek... Su ana kadar yazimi tekrar okudum ve hic bir siyasi parti veya kurulus ile igili olmadigini dusunuyorum.
Senin düşüncen ve saygı duyuyorum, ancak katılmıyorum. "Ülkemizi Kurtaramamışken" derken. Ülkemiz hiç görmediği kadar iyi durumda. Neyse lafı fazla uzatmayayım. Ülkenin iç işlerine müdahale etmek demişsin! Ancak orada Mısır'lı kardeşlerimiz vahşice öldürülüyor. Ve buna sesiz kalmamı beklemeyin benden. Belki siz sesiz kalabilirsiniz ama ben kalmayacağım. Bu bir siyaset değildir sadece yardım etmek, desteklemek, arkasında olmaktır. Ama sesiz kalanlar bunu siyaset olarak algılamasın bu sadece yardımdır. Belki diyosunuz sanal ortamda desteklemek ne işe yarayacak ? Bu benim onları desteklediğim anlamına gelir, Mısır katliamına sesiz kalmayacağımı gösterir.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
"Ulkeyi kurtaramamisken" derken ulkenin simdi ki durumunu demiyordum zaten. Yani sisyasi olarak bir sey kastetmedim. Biraz gelecegi dusunun bizim icin cok buyuk, cok eglenceli, cok isil isil bir oyun gelecek (hatta icindeyiz) ve herkes izleyecek. Ve ben demeye celisiyorum ki zaten senin sessiz kamamani istiyorlar. Ve sanal ortamda yapilan "kinamalar" da cok etkilidir. Yani hala anlatamadim mi? Amac zaten her yerde bunun kinanmasi ki bir cozumun sart oldugunu dusundurulmesi. Ve o cozum misir tarafindan gelmeyecek. Daha nasil anlatayim?

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Ulkeyi kurtaramamisken" derken ulkenin simdi ki durumunu demiyordum zaten. Yani sisyasi olarak bir sey kastetmedim. Biraz gelecegi dusunun bizim icin cok buyuk, cok eglenceli, cok isil isil bir oyun gelecek (hatta icindeyiz) ve herkes izleyecek. Ve ben demeye celisiyorum ki zaten senin sessiz kamamani istiyorlar. Ve sanal ortamda yapilan "kinamalar" da cok etkilidir. Yani hala anlatamadim mi? Amac zaten her yerde bunun kinanmasi ki bir cozumun sart oldugunu dusundurulmesi. Ve o cozum misir tarafindan gelmeyecek. Daha nasil anlatayim?
Konu çok uzadı gereken cevaplar verilmiştir. Msır'daki Kardeşlerimizin Arkasındayız.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Direk ban sebebi olan sadece cok az konu var. Spam ve arka arkaya konu açma en cok görülenleri. Yani yapılan uygulama doğrudur.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
O zaman sizin gibi düsünmeyen herkesi banlayalım, bu mudur yani? Düsünmek yasak mı? Gelecekte ne olabilecegini düsünmek, fikir üretmek yasak mı? Arastırmak, geçmişten ders cıkarmak yasak mı? Ve benim bildiğime göre özel mesajlar adı üstünde özeldir ve iki kısıtlama vardır. İzinsiz spam yapmak yani konusmak istemeyen birne bos yere mesajlar atmak ve küfür etmek. Siz rapor ettginizde yetkili siyaset konusuna değil küfür konusuna yoğunlaşmış olmalı cunku moderatorler objective düşünmelidir. Sırf sizin siyasi görüsüne sahip değil diye banlamayamaz. Küfür cezası oalrakta uyarı puanı verilmei yani hic bir ayrım yok.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman sizin gibi düsünmeyen herkesi banlayalım, bu mudur yani? Düsünmek yasak mı? Gelecekte ne olabilecegini düsünmek, fikir üretmek yasak mı? Arastırmak, geçmişten ders cıkarmak yasak mı? Ve benim bildiğime göre özel mesajlar adı üstünde özeldir ve iki kısıtlama vardır. İzinsiz spam yapmak yani konusmak istemeyen birne bos yere mesajlar atmak ve küfür etmek. Siz rapor ettginizde yetkili siyaset konusuna değil küfür konusuna yoğunlaşmış olmalı cunku moderatorler objective düşünmelidir. Sırf sizin siyasi görüsüne sahip değil diye banlamayamaz. Küfür cezası oalrakta uyarı puanı verilmei yani hic bir ayrım yok.
BEN Herkes banlansın demiyorum . Düşüncene Katılmıyorum Diyorum. Lafları duymak istediğin gibi duyma...

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben de diyorum ki dberkay ın banlanmaması ve uyarı puanı alması bir yetkiliden beklenen tek işlemdir. Çünkü bu karar hiçbir etki altında verilmemiş demektir. Eğer banlansaydı ben şahsım olarak bunu onaylamazdım ve birçok kişinin onaylamayacağını da düşünüyorum. Eğer hiçbir ceza almasaydı o zaman ayrımcılık var diyebilirdiniz çünkü alması gereken ceza uyarı puanıdır. Ayrıca 'benim düşüncem' diye bir şey yok benim düşünce sistemim Atatükçü düşünce biçimidir ve bu forumda buna dair bir şey demedim. Çünkü herkesin düşüncesi kendi deneyimlerine, araştırmalarına, gözlemlerine bağlıdır. Kimse kimsenin düşüncesini diğerine kabul ettirmemelidir. Eğer bir kişi bir kişiye düşüncesini aşılamaya çalışıyorsa ve başarıyorsa aşılanan kişi cahildir. Çünkü her kişi kendi araştırmaları ile öğrenmelidir. Bu yüzden sadece araştır, her kaynağa bak, geçmişe bak ve kendi gözlemini yap benimki gibi olmayabilir hatta benimkine benzemeyebilir bile ama bir olay geçmişte her zaman olmuş ise bir insan bunun belirli durumlarda yine yaşanabileceğini ya da yaşanacağını bilebilir. Ve benim burada söylediklerim benim düşüncem değil 'benim gözlemim'dir. Yani sizin gözleminize katılmıyorum diyebilirsiniz.. Ama sadece biraz araştırın. Her kaynağa bakın.

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de diyorum ki dberkay ın banlanmaması ve uyarı puanı alması bir yetkiliden beklenen tek işlemdir. Çünkü bu karar hiçbir etki altında verilmemiş demektir. Eğer banlansaydı ben şahsım olarak bunu onaylamazdım ve birçok kişinin onaylamayacağını da düşünüyorum. Eğer hiçbir ceza almasaydı o zaman ayrımcılık var diyebilirdiniz çünkü alması gereken ceza uyarı puanıdır. Ayrıca 'benim düşüncem' diye bir şey yok benim düşünce sistemim Atatükçü düşünce biçimidir ve bu forumda buna dair bir şey demedim. Çünkü herkesin düşüncesi kendi deneyimlerine, araştırmalarına, gözlemlerine bağlıdır. Kimse kimsenin düşüncesini diğerine kabul ettirmemelidir. Eğer bir kişi bir kişiye düşüncesini aşılamaya çalışıyorsa ve başarıyorsa aşılanan kişi cahildir. Çünkü her kişi kendi araştırmaları ile öğrenmelidir. Bu yüzden sadece araştır, her kaynağa bak, geçmişe bak ve kendi gözlemini yap benimki gibi olmayabilir hatta benimkine benzemeyebilir bile ama bir olay geçmişte her zaman olmuş ise bir insan bunun belirli durumlarda yine yaşanabileceğini ya da yaşanacağını bilebilir. Ve benim burada söylediklerim benim düşüncem değil 'benim gözlemim'dir. Yani sizin gözleminize katılmıyorum diyebilirsiniz.. Ama sadece biraz araştırın. Her kaynağa bakın.
dberkay 'ın banlanmasını onaylamamanın sebebi : Onu desteklemen,sevmen dir. Ama dışardan tarafsız bir şekilde bakarsan. Herkes banlanacağında en fikirdir. Diyeceksin hayır değiller, bu senin düşüncen ve ben buna katılmıyorum

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır. Özel mesajdan bir sürü ağır küfür etti. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanına Laf Söyledi.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben dberkay ı hiç göremedim, onunla hiç konuşmadım hatta forumda beni bu konu dışında gördüğünü de düşünmüyorum. Onu destekememin sebebi craft_man ın ağzından bir yazı (Şu an bulabildiğim en yakın tarihli yazı ve aynı seyler forum kuralları bölümünde de var.). Burada küfürün uyarı puanına yol açacağı belirtiliyor. Ve kuralları bilen kişilerinde böyle düşüneceklerini düşünüyoorum. Tabi bu seninde dediğin gibi benim düşüncem kuralları araştıran herkes bu konuda bir fikri olabilir. Sonuçta araştırırsan her kuralı bulabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...