Ben de diyorum ki
dberkay ın banlanmaması ve uyarı puanı alması bir yetkiliden beklenen tek işlemdir. Çünkü bu karar hiçbir etki altında verilmemiş demektir. Eğer banlansaydı ben şahsım olarak bunu onaylamazdım ve birçok kişinin onaylamayacağını da düşünüyorum. Eğer hiçbir ceza almasaydı o zaman ayrımcılık var diyebilirdiniz çünkü alması gereken ceza uyarı puanıdır. Ayrıca 'benim düşüncem' diye bir şey yok benim düşünce sistemim Atatükçü düşünce biçimidir ve bu forumda buna dair bir şey demedim. Çünkü herkesin düşüncesi kendi deneyimlerine, araştırmalarına, gözlemlerine bağlıdır. Kimse kimsenin düşüncesini diğerine kabul ettirmemelidir. Eğer bir kişi bir kişiye düşüncesini aşılamaya çalışıyorsa ve başarıyorsa aşılanan kişi cahildir. Çünkü her kişi kendi araştırmaları ile öğrenmelidir. Bu yüzden sadece araştır, her kaynağa bak, geçmişe bak ve kendi gözlemini yap benimki gibi olmayabilir hatta benimkine benzemeyebilir bile ama bir olay geçmişte her zaman olmuş ise bir insan bunun belirli durumlarda yine yaşanabileceğini ya da yaşanacağını bilebilir. Ve benim burada söylediklerim benim düşüncem değil 'benim gözlemim'dir. Yani sizin gözleminize katılmıyorum diyebilirsiniz.. Ama sadece biraz araştırın. Her kaynağa bakın.