[Çözüldü] ChestCommands Sorunu!

KrallLapisci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar Cok Soze Girmeden Direk Konuya Gireyim Konusunca Cok Konusuyorum :)
ChestCommands'ta Bir Hata Yasadim!Oncelikle 1 siraya Butun Warplarimi Yerlestiriyorum.2 sıra Camlardan Bos Olarak Ayarliyorum Ancak
3. Sıra Olmuyor Gözükmüyor Hicbirsey.Yardim Ederseniz Sevinirim Simdiden Tesekkür Ederim Arkadaslar.

loci

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ChestCommands da olurşturduğun sayfanın üstünde "rows:" ibaresi yer alır. O kısımı 3 yaparsanız düzeleceğini düşünüyorum.

KrallLapisci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yardim Ettigin Icin Tesekkürler Ancak Olmadi Denemistim 3 Oldu 6 Oldu Düzelmiyor

Yani 3. Sira Var Ancak Koyduklarim Gözükmüyor
Pluginde Hata Vermiyor

loci

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Deneme için kendi sunucumda warps menusu oluşturdum.(Sizin gönderinizi yapıştırdım düzenlemeden)

ve Sonuç :D

Acaba dalgınlığınıza geldi de ChestCommands ı Reload lamadınız mı ?
Çünkü Genel ChestCommands ayarlarında da bu satır düzenlemesi yok.

KrallLapisci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Satır Düzenlemesi derken

ChestCommands Adli Plugini Bukkit Adresinden Indirdim Ve Kit Menusunu Yapmistim Orada Hicbirsey Yoktu!

loci

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Satır Düzenlemesi derken

ChestCommands Adli Plugini Bukkit Adresinden Indirdim Ve Kit Menusunu Yapmistim Orada Hicbirsey Yoktu!
Peki O sorunlu Warps Menu sünde "rows : " kısmını 4 yapsanıza. Dördüncü satır açılacak mı ?

Ekleme: Şimdi dikkat ettim de siz o üçüncü satırda ID kısımlarına Water yazmışsınız. Onu anlamamış olabilir. "326" olarak değiştirir misiniz ?

KrallLapisci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Vay Evet Detay Süper Yeni Girebildim Kuzenim Buradaydi Hemen Deniyorum :)

Vee Sen Muhtesemsiin. Yaptiklarin Icin Tesekkür Ederim Allah Razi Olsun.Yeniden Tesekkürler Forum Askiya Go Go Go.

Bir Mutlu Son Daha :D

loci

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi Dikkat ettim de siz o üçüncü satırda id kısımlarına water yazmışsınız. Onu anlamamış olabilir. "326" olarak değiştiri misiniz
Vay Evet Detay Süper Yeni Girebildim Kuzenim Buradaydi Hemen Deniyorum :)

Vee Sen Muhtesemsiin. Yaptiklarin Icin Tesekkür Ederim Allah Razi Olsun.Yeniden Tesekkürler Forum Askiya Go Go Go.

Bir Mutlu Son Daha :D
Ne Demek kardeşim. Tekrar bir sorunun olursa bana özel mesaj atabilirsin.