[ÇÖZÜLDÜ] Vanilla Rütbe Sistemi Hata

MrPolat

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar acil bir sorunum var ben vanillada rütbe sistemi yaptım oyuncular bu sistemde rütbe puanı denen şey ile rütbe atlıyacaklar devreler her şey hazır ama şu sorunu yaşıyorum :
Kod:
scoreboard teams join UzmanOyuncu @p[score_rütbe=50]
bu kodu yazıyorum arkadaşlar clocka bağlıyorum ama 50 puan olmama rağmen çalışmıyor hata bu :
Kod:
The entity UUID provided is in an invalid format

Yardım ederseniz teşekkürler ..

Eğer bir hata çıkarsa lütfen konuyu taşımadan veya kaldırmana bana bildirmenizi arz ederim

@adenzu54 @TheRedstoneEngineer @efe2002ozyay @EminGny Lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var acil lütfen

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rütbe yerine başka bir isim koy bazen Türkçe karakterlerden dolayı hata olabiliyor.

Şimdi hatırladım 50 yazdıysan komutta adamın puanı 51 olunca devreye girer 1 puan eksik yazmalısın.

Umarım rezil olmam :|

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Minecraft mühendislerine açmak gerek konuyu ondan kaldırmışlar.dır. yazdığın komut 50 den az ve 50puan8 olanları kapsar 50 puan ve ustu için score_rütbe_min yazarsan 50 ve ürünü alır eğer ikisini de yazarsan sadece 50 puanı olandı kapsar. Ve türkçe harf sorunu vardır rutbe yaparak tekrar dene.
Hatanın kısa ve net açıklaması da böyle bir tanım şekli olmaz duzgun tanımla sunu :)

MrPolat

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@furkan3000 Bundan sonra dikkat ederim teşkkürler çözdüm scoreboardın adını rutbe yapınca oldu :)

@adenzu54 eğer senin dediğin sistemi kullanırsam mesela ben 100 puanda prosyonel oyunca yapıcam atıyorum o zaman yine _min yani minimum 50 olmuş olucak o zaman hem UzmanOyuncu hemde Profesyonel oyuncu arasında kalacak ama yaptım teşekkürler