Çok Üzücü Bir Durum

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Mağlum havalar sıcak ve dün bende sokak hayvanları için bir tane kaba su koyup evin yakınına koydum.
Bugün baktım ne kap var ne su cidden çok yazık ya su orada kalsa ne olur ya böyle şeyler cidden beni çok üzüyor gerçekten. :( sinirden ağladım ve o yapan kişiye kınadım. :(

Not:Lütfen sizde evinizin önüne bir kap su koyun bende yenisi koyacağım. :(

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlla bir insan götürmüş olamaz ki. Belki köpekler gece ağızlarıyla alıp götürmüş olabilir. Ben kediye verdiğim sütü kedinin götürdüğünü ve bebeklerine verdiğini görmüştüm.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
İlla bir insan götürmüş olamaz ki. Belki köpekler gece ağızlarıyla alıp götürmüş olabilir. Ben kediye verdiğim sütü kedinin götürdüğünü ve bebeklerine verdiğini görmüştüm.
Bizim bir komşuda koydu onun ki duruyor ama?
Eğer öyle olsaydı onun ki giderdi güzel kardeşim?
Bizim mahallede bir tane çocuk kedi öldürdü öyle bir bilgi var.
Yani kötü çocuklar var bizim mahallede.

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende bir kedi buldum geçen gün sokakta.Gözleri kör olmuş.Annemle beraber damla damlatıp çay banyosu yaptırdık ama durum mağlum gözleri büyük ihtimalle kör kalıcak.Evde 2 kedi vardı şimdi 3 olucak.Dışarıya salsak yaşamayacağı için bırakamıyoruzda.Annem gözleri görmeye devam etmezse gözlerini aldıracağını söylüyor.Çünkü canavar gibi görünüyor.Ama çok şirin.Büyük ihtimalle iğnesini felan yapıp birine vericez.Çok korkutucu görünüyor ama aynı anda çok tatlıda.Geliyor kendini sevdiriyor.Umarım senin su kabını alan kişi kabı kullanamadan kaybeder.

FurdiePascia2

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben sürekli peynir, sosis atıyorum. Onlarda yiyor. Su kabı var. Küçük bir boş alan kedilere ayrılmış neredeyse. Hatta o alanda bir keresinde büyük ve sahipsiz bir kaplumbağa da yaşadı. Her zaman kedi yemi oluyor ama kediler kedi yemini çok az yada hiç yemiyorlar. Bizim mahallede sorun yok sanırım. Sadece yavru kediler küçük çocuklarca biraz fazla seviliyor.

Su kabının bilinçi olarak kaçırıldığını düşünmüyorum. İçindeki su bittiğinde çöp sanılıp çocuklar tarafından alınmış yada çöpçü tarafından süpürülmüş olabilir. Yada yuvarlanarak maceraya atılmışta olabilir.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bende bir kedi buldum geçen gün sokakta.Gözleri kör olmuş.Annemle beraber damla damlatıp çay banyosu yaptırdık ama durum mağlum gözleri büyük ihtimalle kör kalıcak.Evde 2 kedi vardı şimdi 3 olucak.Dışarıya salsak yaşamayacağı için bırakamıyoruzda.Annem gözleri görmeye devam etmezse gözlerini aldıracağını söylüyor.Çünkü canavar gibi görünüyor.Ama çok şirin.Büyük ihtimalle iğnesini felan yapıp birine vericez.Çok korkutucu görünüyor ama aynı anda çok tatlıda.Geliyor kendini sevdiriyor.Umarım senin su kabını alan kişi kabı kullanamadan kaybeder.
O da bir üzücü durum :(
Hayvan düşmanı biri yaptı kesin en büyük ihtimal.

1. Kedi o kadar şeyi taşıyamaz çünkü ağır kap küçük değil.
  2. Köpekte olamaz öyle olsaydı bizim komşunun evinin önünde de var be bizim evin gerisinde kalıyor,Onun ki duruyor.

running_nose

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ayni sey uc dort gun once benim de basima geldi.Cok buyuk de olmasa bir kapta sut koymustum kedilere ama sabah yerinde yeller esiyordu.Hem de oyle peynir kabi fln degildi.Bazi teoriler var elbet aklimda ama kimsenin de gunahini almak istemem.O yuzden artik lazim olmayacak islevsiz kaplar kullanmaya karar verdim.

Son düzenleme:

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O da bir üzücü durum :(
Hayvan düşmanı biri yaptı kesin en büyük ihtimal.

1. Kedi o kadar şeyi taşıyamaz çünkü ağır kap küçük değil.
  2. Köpekte olamaz öyle olsaydı bizim komşunun evinin önünde de var be bizim evin gerisinde kalıyor,Onun ki duruyor.
Köpek birini alıp, "Oha ordada varmış. Onuda alayım!" demez heralde :D Hayvan o sonuçta.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
vay be olay su kabına döndü ki konuyu sen yanlış açmışsın burda önemli olan olay yerin sen su kabını düşünüp onu yazmışsın burda önemli olan olay ise şu;
kapıya su koymak. neden bunun hakkında tartışmak yerine su kabımı kim çaldı mevzusu dönüyor?