Belki köpek onu görmemiştir. Senin ki göze daha cazip gelmiştir. Onu almak istemiştir..Ya komşumuzun evi bizim evin gerisinde onun ki görünür de.
Benimki değil?
Belki köpek onu görmemiştir. Senin ki göze daha cazip gelmiştir. Onu almak istemiştir..Ya komşumuzun evi bizim evin gerisinde onun ki görünür de.
Benimki değil?
Bende anlam veremiyorum dostum.vay be olay su kabına döndü ki konuyu sen yanlış açmışsın burda önemli olan olay yerin sen su kabını düşünüp onu yazmışsın burda önemli olan olay ise şu;
kapıya su koymak. neden bunun hakkında tartışmak yerine su kabımı kim çaldı mevzusu dönüyor?
Ya köpek madem almış diyorsun ama ben hiç su kabı taşıyan köpek görmedim genelde görüldüğü yerde içerler giderler.Belki köpek onu görmemiştir. Senin ki göze daha cazip gelmiştir. Onu almak istemiştir..
Yani şimdi bana susayan birinin su kabını çalıp içtiğinimi söylüyorsunBende anlam veremiyorum dostum.![]()
Ya köpek madem almış diyorsun ama ben hiç su kabı taşıyan köpek görmedim genelde görüldüğü yerde içerler giderler.
Yada birinin onu bir yere atmasını.Yani şimdi bana susayan birinin su kabını çalıp içtiğinimi söylüyorsun![]()