****************.com Güvenlimidir ?

oytun55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Merhaba Kardeşime Ben Bu(minecraft satınal.com)
Siteden Gift Kodu Alıcam Bi Sorun Çıkarmı Hesap Banlanması Felan Site Güvenlimdir.Bide Paybyme Kartım Var Ama Minecraft Satın Alınmaıyor O Yüzden Burdan SAtın Alıcam

MJW97

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşım aldıktan 1 ay geçmedi hesap çalındı , bende ordan premium aldım hala duruyor ama orjinal al o siteden aldıgıma pişmanım.

oytun55

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşım aldıktan 1 ay geçmedi hesap çalındı , bende ordan premium aldım hala duruyor ama orjinal al o siteden aldıgıma pişmanım.
Gift Kodu Şeklinde Satın Alıcam Onlar Bana Gift Kodunu Göndericek Bende Kende Hesabımda Kulanıcam.

K

Klood07

Ziyaretçi
60 TL'lik oyunu 10 TL'ye satıyorlar. Güvenilir mi değil mi sen karar ver.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş aldıktan sonra hesabı 3 hafta sonra kapatıldı ve "Oyunu satın almak ister misiniz?" yazısıyla karşılaşınca şok oldu.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
AxiTRBilişim bile 5 liraya satıyor alanlarda hiç sorun çıkmamış rahat rahat premiumlarının tadını çıkarıyor alan böyle iyilerde var ama herkes iyi diye bir şey yok tabi.
O site dolandırıcı 5 Tl ye çocuk dolandırıyor doglar.zaten internette olan pre hesapları 5 tl ye satıyor bende sattıkları bütün hesapların e posta ve şifresi var hepsinide internetten buldum yani 5Tl ye aldığın hesaplar ile ben ve birsürü kişide oyuna giriyor.
Orası axitr nin dolandırıcılık çukurudur almayın oradan!

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İnternetteki hesaplar MCSG,Hypinez gibi serverlerde banlı. Premium alan arkadaşların MCSG'de birsürü fotoğraflarını gördüm. Bunu nasıl açıklıyacaksın acaba? Onlar bir ingilizden tanesi 2,3 tl'ye premium alıyorlar ve 2 lira karla satıyorlar. Tabi para kazanmaları gerekiyor. Ama nedenini bilmiyorum 100 hesapın 1'si patlak çıkıyor. Tabi o kadar açgözlü degiller patlayan hesapların yenisini veriyorlar. Şimdi söyle bakalım AxiTRBilişim dolandırıcıdır diye.
ahahaha güldürdün bende aldım 5 TL ye sonra E postasını Googlede arattım ve Yabancı Facebook sayfası çıktı Ve orada bana verdikleri hesap dahil 250+ hesap e posta ve şifresi vardı.Hepsini oradan alıp 3-4 Tl ye aldık diye atıyor dog lar.Sonra bedavadan aldıkları yarısı patlamış yarısı mineplex gibi sunucularda banlı hesapları 5 tl ye satıyorlar BU Dolandırıcılık değil de ne ???

K

Klood07

Ziyaretçi
İnternetteki hesaplar MCSG,Hypinez gibi serverlerde banlı. O siteden premium alan arkadaşların MCSG'de birsürü fotoğraflarını gördüm. Bunu nasıl açıklıyacaksın acaba? Onlar bir ingilizden tanesi 2,3 tl'ye premium alıyorlar ve 2 lira karla satıyorlar. Tabi para kazanmaları gerekiyor. Ama nedenini bilmiyorum 100 hesapın 1'si patlak çıkıyor. Tabi o kadar açgözlü degiller patlayan hesapların yenisini veriyorlar. Şimdi söyle bakalım AxiTRBilişim dolandırıcıdır diye.
AxiTRBilişim dolandırıcıdır diyorum. 60 TL'lik hesabı 5 TL'ye satan kişi veya kurumlar dolandırıcı değil de nedir?