Gift Kodu Şeklinde Satın Alıcam Onlar Bana Gift Kodunu Göndericek Bende Kende Hesabımda Kulanıcam.arkadaşım aldıktan 1 ay geçmedi hesap çalındı , bende ordan premium aldım hala duruyor ama orjinal al o siteden aldıgıma pişmanım.
Yalan onlar inanmaGift Kodu Şeklinde Satın Alıcam Onlar Bana Gift Kodunu Göndericek Bende Kende Hesabımda Kulanıcam.
O site dolandırıcı 5 Tl ye çocuk dolandırıyor doglar.zaten internette olan pre hesapları 5 tl ye satıyor bende sattıkları bütün hesapların e posta ve şifresi var hepsinide internetten buldum yani 5Tl ye aldığın hesaplar ile ben ve birsürü kişide oyuna giriyor.AxiTRBilişim bile 5 liraya satıyor alanlarda hiç sorun çıkmamış rahat rahat premiumlarının tadını çıkarıyor alan böyle iyilerde var ama herkes iyi diye bir şey yok tabi.
ahahaha güldürdün bende aldım 5 TL ye sonra E postasını Googlede arattım ve Yabancı Facebook sayfası çıktı Ve orada bana verdikleri hesap dahil 250+ hesap e posta ve şifresi vardı.Hepsini oradan alıp 3-4 Tl ye aldık diye atıyor dog lar.Sonra bedavadan aldıkları yarısı patlamış yarısı mineplex gibi sunucularda banlı hesapları 5 tl ye satıyorlar BU Dolandırıcılık değil de ne ???İnternetteki hesaplar MCSG,Hypinez gibi serverlerde banlı. Premium alan arkadaşların MCSG'de birsürü fotoğraflarını gördüm. Bunu nasıl açıklıyacaksın acaba? Onlar bir ingilizden tanesi 2,3 tl'ye premium alıyorlar ve 2 lira karla satıyorlar. Tabi para kazanmaları gerekiyor. Ama nedenini bilmiyorum 100 hesapın 1'si patlak çıkıyor. Tabi o kadar açgözlü degiller patlayan hesapların yenisini veriyorlar. Şimdi söyle bakalım AxiTRBilişim dolandırıcıdır diye.
AxiTRBilişim dolandırıcıdır diyorum. 60 TL'lik hesabı 5 TL'ye satan kişi veya kurumlar dolandırıcı değil de nedir?İnternetteki hesaplar MCSG,Hypinez gibi serverlerde banlı. O siteden premium alan arkadaşların MCSG'de birsürü fotoğraflarını gördüm. Bunu nasıl açıklıyacaksın acaba? Onlar bir ingilizden tanesi 2,3 tl'ye premium alıyorlar ve 2 lira karla satıyorlar. Tabi para kazanmaları gerekiyor. Ama nedenini bilmiyorum 100 hesapın 1'si patlak çıkıyor. Tabi o kadar açgözlü degiller patlayan hesapların yenisini veriyorlar. Şimdi söyle bakalım AxiTRBilişim dolandırıcıdır diye.
Doğru diyorsun.AxiTRBilişim dolandırıcıdır diyorum. 60 TL'lik hesabı 5 TL'ye satan kişi veya kurumlar dolandırıcı değil de nedir?